Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Kases aparāti К списку тем
Ответы (15)
Jā! Bet tie visi štrihkodi ar preču nosaukumiem un tilpumiem ir jāsavada datorā. Varbūt, ka varu jau kaut kur gatavu dabūt?
Lieta jau tā, ka man tas faktiski nemaz nav jādara, jo esmu grāmatvede.Un man ir pilnīgi vienalga vai ir tie kodi vai nav.Betpriekšnieks spiež uz to, ka lai es to izdarītu, jo neviens cits pat ar datoru strādāt neprot.Untie datori pēc tam tiks pievienoti kases aparātiem.
Varbūt direktors Jums papildus izmaksās kādu prēmiju. Bet vispār tas ir grāmatveža pienākums sakārtot preču uzskaiti datorā!
Tiggra123 06.07.2005 08:31
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Почему это бухгалтерская обязааность? Это товаровед, или менегер ,по теперешнему ,должен делать;)
Esk 06.07.2005 08:45
1147 сообщений на сайте
1147 сообщений на сайте
Tieši tā, un ja direktors nolēma iegādāties tādu sistēmu, tad par info ievadīšanu bija jādomā savlaicīgi.
Mūsu veikalā savadīs kases aparātā alkohola nosaukumus tā firma, ar ko noslēgts līgums par kases aparāta apkalpi, jo mums arī kases aparātā ir tikai viens nosaukums - alkohols.
Bdaiga 09.07.2005 21:29
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Cik lielu jums uzlika VID sodu?
Bdaiga 09.07.2005 21:30
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Nu nav tas grāmatveža pienākums.Es grāmatvedes vietā nedarītu darbu, kas neattiecas uz mani.Meklējiet citas iespējas.Lai vada apkalpošanas firma, vai pats šefs.Hi Hi
Aivareno 12.07.2005 00:28
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
-на сэкономленные деньги от соды-пуститесь с диром в загул:)))
070707 12.07.2005 22:28
1384 сообщения на сайте
1384 сообщения на сайте
Es tur strādāju tikai 2 mēnešus. Priekšnieki jau grib,lai viss būtu lētāk. Un arī tāpēc jau liek man to darīt. Es sazvanīju firmas, kas mums piegādā alkoholu un palūdzu atsūtīt elektroniskā veidā svītru kodus ar nosaukumiem. Visas firmas bija ļoti atsaucīgas un man par to ir liels prieks. No vairākām jau saņēmu uz e-pastu. Varbūt arī jums kādai šis padoms noderēs.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть