Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

EKA nelietošana К списку тем

EKA nelietošana
Lasot MK 361.noteikumuspunktā 6.1.minēts,ka EKA var nelietot, ja saimniecisko darbību veic un samaksu par veiktajiem darījumiem saņem ārpus pastāvīgās darbības vietas.

Tātad,ja pasūtītājs pasūta preci caur i-netu un maksā,tad kad viņam to piegādā, tad pietiek ar darījumu apliecinošo kvīti,kurā ieraksta,ka EKA nelieto saskaņā ar MK 361.noteik.6.1. punktu.

Vai tā ir ? Vai arī es kaut ko jaucu? No VID taču nekādu citu atļauju nevajag?

Paldies.
Piipene
Piipene 06.07.2005 14:50
60 сообщений на сайте

Ответы (4)

Mums VID paskaidroja , ka šādā gadījumā obligāti jābūt Pieteikumu reģistra grāmatai , kuru var kārtot brīvā formā , bet jābūt par katru klientu , kur izbrauc pie tā uz vietas ierakstītai klienta adresei , lai pierādītu , ka pārdošana ir notikusi izbraucot pie klienta uz vietas ( ārpus pastāvīgās darbības vietas ) . Un jābūt VID reģistrētai kvītij.
Ilma
Ilma 06.07.2005 15:03
30495 сообщений на сайте
Kvītis es jau reģistrēju VIDā

Pieteikumu reģistra grāmata ?? Vai tur jābūt arī klienta parakstam??? Adreses es jau pati varu sarakstīt
Piipene
Piipene 06.07.2005 15:10
60 сообщений на сайте
Par klienta parakstu nez vai , tas jau būs arī uz kvīts. Protams , ka adreses var sarakstīt pats.Tikaijāsakrīt ar kvītī esošo. Tas manuprāt ir labs veids kā nelietojot kases aparātu pārdot preci . Nu protams pilnīgi visu nez vai vedīsiet uz vietām.Bet reģistru grāmata būs pierādījums tam , ka prece ir vesta pie klienta.Taikā man teica jābūt obligāti.
Ilma
Ilma 06.07.2005 15:33
30495 сообщений на сайте
Paldies. Ieviesīšu to reģistra grāmatu, lai mana sirds mierīga
Piipene
Piipene 06.07.2005 16:11
60 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.