Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Vai svētku dienas jāamaksā,ja līg.uz ha par faktiski nostrādāto laiku? К списку тем

Vai svētku dienas jāamaksā,ja līg.uz ha par faktiski nostrādāto laiku?
Lūdzu palīdziet. Man visi darbinieki ir pieņemti uz stundu likmi par faktiski nostrādāto laiku.TildesJumis 2005, atverot algu sarakstu, ir aprēķinājis darba algu par svētku dienām. Vai man ir jāapmaksā šīs svētku dienas, jo ir darbinieki, kuri vispār nav bijuši darbā nevienu dienu, bet viņi saņems algu par svētku dienām ?? Kaut kā neloģiski!!? Domāju, ka, ja ir šāds līgums, tad cik tabelē nostrādātās stundas tik arī aprēķina algu, nevis vēl par brīvdienām.
Patricija88
Patricija88 11.07.2005 08:56
4 сообщения на сайте

Ответы (6)

Kādu iemeslu dēļ viņi nav bijuši darbā ? Ja ir noslēgts darba līgums , tad svētku dienas jāpamaksā .
Ilma
Ilma 11.07.2005 09:01
30495 сообщений на сайте
Kurš strādāja svētku dienā, tam maksā divkāršo likmi, kurš vispār nav bijis darbā nevienu dienu, tam arī vispār nemaksā, ja nu vienīgi tas ir kāds no vadības un ir parakstījis kādu dokumentu, tad vismaz viena stunda ir jāapmaksā
Ambera
Ambera 11.07.2005 09:12
21759 сообщений на сайте
Bet , ja ir bijis darbā darba dienās , tad jāapmaksā arī brīvās svētku dienas pēc vid.izpeļņas. Protams , ja ir noslēgts darba līgums Ja ir uzņēmuma līgums par noteikta darba izpildi , tad svētku dienas nav jāapmaksā.
Ilma
Ilma 11.07.2005 09:41
30495 сообщений на сайте
Если я не ошибаюсь, то тем, у кого предусмотрена оплата по часовому тарифу, праздничные дни должны оплачиваться.
Irena22
Irena22 11.07.2005 09:43
42998 сообщений на сайте
А графиков у вас нет?
Komarik
Komarik 11.07.2005 10:20
10159 сообщений на сайте
За праздничные дни должна производится доплата (не менее 100%) тем, кто работал и оплачиваться по среднему - тем, кто должен был работать, но не работал именно из-за праздников (оплата аккордная, почасовая и подённая). И больше никому!

(в силе с 1 января 2003 года).
Mu-maija
Mu-maija 11.07.2005 13:09
15888 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.