Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Uzturlīdzekļu piedzīšana!!! К списку тем
Ответы (8)
Ja darbinieks uzraksta iesniegumu ka vinsh piekriit ka atskaita uzreiz visu summu tad var to izdariit,bet ja nee tad tikai liidz 50 % no algas,bet tur ar jaaskataas,labaak piezvani uzturliidzeklu paraada piedzineejam un pajautaa vinsh tev siikaak paskaidros...
Zonifacija 13.07.2005 09:45
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Zonifacija!!
Tur jau tā lieta, ka piezvanīju un šis, kā jums vajaga tā atvelkat!!!!!Viņam, kā saka, pie vienas vietas!!!:(Nu Jūs jau labāk zināt kā vajag!!
Es neredzēju, ka iepriekšējai grāmatvedei tāds iesniegums bija.
Tur jau tā lieta, ka piezvanīju un šis, kā jums vajaga tā atvelkat!!!!!Viņam, kā saka, pie vienas vietas!!!:(Nu Jūs jau labāk zināt kā vajag!!
Es neredzēju, ka iepriekšējai grāmatvedei tāds iesniegums bija.
Man ar taada situaacija bija,es pazvaniiju man izskaidroja,ka ja darbinieks ar iesniegumu piekriit tad var atvilkt,manam straadniekam tikai 1 Ls ar sant. palika :),bet ja vinsh nepiekriit tad tikai liidz 50%.
Zonifacija 13.07.2005 09:54
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Manam darbiniekam no minimaalaas algas piesprieda maksaat meenesii 30 Ls
Zonifacija 13.07.2005 10:11
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Zonifacija.
Man vēl jautājums, no kuras summas Jūs ieturat: no summas pēc nodokļie vai pirms. Iepriekšējā grāmatvede to darija no summas pirms nodokļiem.
Man vēl jautājums, no kuras summas Jūs ieturat: no summas pēc nodokļie vai pirms. Iepriekšējā grāmatvede to darija no summas pirms nodokļiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть