Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kā izlabot kļūdu??
kamēr biju atvaļinājumā, mana aizvietotāja nepareizi noformējusi atbrīvošnas dokumentus- arī pats darbinieks nesaprotu kā rakstījis atlūgumu. Tātad- atlūgums rakstīts 13.07.- lūdzu atbrīvot ar 10.07.!!!
Un rīkojums tā arī uzrakstīts.. arī izziņa iedota ar šādu datumu, arī nodokļu grāmatiņā ieraksts izdarīts..
Bet 10.07. tak svētdiena, kad neviens šeit nestrādāja...
Kā VIDs atskaitē skatīsies uz šādu atbrīvošanu??
Vai varbūt man kaut ko vēl mēģināt labot??
Ответы (3)
Darbinieka atbrīvošana vienmēr laikam skatāma katrā gadījumā individuāli. Es parasti vienmēr uzskatu , ka darbinieks jāatbrīvo ar pēdējo darba dienu , bet mani kolēģi sabāra , lai es stingri nepieķeros šai pēdējai darba dienai. Varbūt bija darbinieka vienošanās ar darba devēju , ka tieši no 10.07. viņš grib atbrīvoties. Tad jau nekāda nelaime nebūs.Arī VID par to nebūs nekāda darīšana ar kuru abas puses ir vienojušās datumu.
Es domāju, ka VID īpaši nepēta kalendārus, vai tā ir svētdiena vai darba diena. Viņiem ir citur, kur pieķerties.
es arī domāju ka Vid nepēta kalendāru un nevajadzētu saspringt par to.
Закрыть
Краткое описание нарушения