Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Zobu sanācija К списку тем
Viinodzinja 22.07.2005 12:19
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Ответы (10)
-Dakter,ar mani kaut kas nav kārtībā. Man ir tikai 40 gadu, bet, kad es paskatos uz sevi spogulī, ko es ieraugu ?
Matu nav,maisini zem aciim,grumbas,vaigi noslukushi,zobi izbirushi...Kas notiek,dakter ar mani?
-Skaidri nezinu,bet varbuut tik slikti nemaz nav? Katrā zinā ar redzi jums viss ir kārtībā!!!
Jums, dakter, tāda pati kaite kā man. Jūs ēdiet un dzeriet bez ierobežojumiem, bet man visu aizliedziet!
- Starp mums, dārgais, ir liela atšķirība. Jūs gribiet ārstēties, bet man tas pat prātā nav ienācis!
Pacients (P) atnāk pie daktera (D).
P: Dakter, man ir tāda problēma, visi par mani brīnās.
D: Vou!!! Pastieties, kas pie mums ir atnācis!
- Dakter, dakter ... Atvainojiet, es labi nesaklausiju, kā jūs teicāt. Man pie kā ... pie oftamologa vai pie anestizologa?
- Pie eitanaziologa, mīļumiņ, pie eitanaziologa...
Atnāk pacients pie urologa.
Ārsts (rausta valodu): “Pa-pa-pa-par k-k-k-ko s-s-sū–ū–ū–dzaties?”
Pacients: “Es čurāju tā, kā jūs runājat”
Ienaak pie ārsta pacients.
-Aaapchiii!
-Uz veselibu! Nākamais...
Šitā es meklēju nepieciešamo informāciju. Galu galā, piektdienas pēcpusdienā neko nopietnu nevar gaidīt
Matu nav,maisini zem aciim,grumbas,vaigi noslukushi,zobi izbirushi...Kas notiek,dakter ar mani?
-Skaidri nezinu,bet varbuut tik slikti nemaz nav? Katrā zinā ar redzi jums viss ir kārtībā!!!
Jums, dakter, tāda pati kaite kā man. Jūs ēdiet un dzeriet bez ierobežojumiem, bet man visu aizliedziet!
- Starp mums, dārgais, ir liela atšķirība. Jūs gribiet ārstēties, bet man tas pat prātā nav ienācis!
Pacients (P) atnāk pie daktera (D).
P: Dakter, man ir tāda problēma, visi par mani brīnās.
D: Vou!!! Pastieties, kas pie mums ir atnācis!
- Dakter, dakter ... Atvainojiet, es labi nesaklausiju, kā jūs teicāt. Man pie kā ... pie oftamologa vai pie anestizologa?
- Pie eitanaziologa, mīļumiņ, pie eitanaziologa...
Atnāk pacients pie urologa.
Ārsts (rausta valodu): “Pa-pa-pa-par k-k-k-ko s-s-sū–ū–ū–dzaties?”
Pacients: “Es čurāju tā, kā jūs runājat”
Ienaak pie ārsta pacients.
-Aaapchiii!
-Uz veselibu! Nākamais...
Šitā es meklēju nepieciešamo informāciju. Galu galā, piektdienas pēcpusdienā neko nopietnu nevar gaidīt
Viinodzinja 22.07.2005 13:04
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Lailaba 22.07.2005 13:11
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Būtība tāda, VDI inspektors ieteica sakarā ar to, ka darbiniekiem jāiziet obligātās veselības pārbaudes (darba vieta sedz izdevumus) noformēt līgumu ar kādu iestādi par attiecīgu pakalpojumu sniegšanu, citādi darbinieku atnestie čeki reizēm uzrāda nesamērīgu starpību. Noslēdzot līgumu, darba devējs varētu izvēlēties kvalitatīvāko un lētāko partneri, jo darbinieki parasti apmeklē dārgāko un kvalitatīvāko, zinot ka izdevumi tiks apmaksāti.
Viinodzinja 22.07.2005 13:39
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Переделайте тот договор, что вам дали. Добавьте свои пункты. А kvalitatīvāko un lētāko одновременно - по-моему, такого не бывает.
Vispar laba ideja. Bet katram cilvēkam taču laikam ir savs zobārsts, kuram viņš uzticās un kurš savukārt, pazist cilvēku un viņa mutes niānces. Varbūt vienkārši noteikt darbiniekiem kādas kvotas zobu arstēšanai, lai zobārsta izvele nebūtu "piespidbrīvā"?
Julija_k 22.07.2005 13:47
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Tas attiektos ne tikai uz zobārsta pakalpojumiem. Jo vnk zobārsts - tas ir tik specifiski, ka tāpēc lūdzu padomu.
Vēl jo paliek arī citi - flurogramma, ginekologs, dermatologs... Bet ar šiem pakalpojumu sniedzējiem mums lietas ir daudz maz sakārtotas un noteiktas.
Vēl jo paliek arī citi - flurogramma, ginekologs, dermatologs... Bet ar šiem pakalpojumu sniedzējiem mums lietas ir daudz maz sakārtotas un noteiktas.
Viinodzinja 22.07.2005 13:50
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Ar kvotām mums vienreiz izgāja tā, darbinieks, kurš atnesa čeku par mazāku summu, pieprasīja atlikumu pārskaitīt uz kontu.
Viinodzinja 22.07.2005 13:51
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Tad Albinai ar taisnība - pārtaisit to līgumu, vai nu piedāvāt viņiem savu.
Julija_k 22.07.2005 13:53
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Normāls darbinieks. N-jā!
Julija_k 22.07.2005 13:54
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Manuprāt katrā organizācijā ir kāds cemmīte (ja nav, silti iesaku ), kas bieži nāk klajā ar kaislīgiem/neprātīgiem priekšlikumiem un vajadzībām un sakustina mierīgo darba ikdienu.
Viinodzinja 22.07.2005 13:58
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть