Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Tenmatiska parbaude- visi atvalinajuma К списку тем

Tenmatiska parbaude- visi atvalinajuma
Varbut kads var dot padomu,

Direktors ir komandejuma visu nakamo nedelu, bet es gramatvede atvalinajuma. Piektdien no vida bija piezvanijusi uz uznemumu un pateikusi, ka mums bus tematiska parbaude (oficialas vestules vel nav tikai telefona zvans sekretarei).Varbut pirmdien jau bus vestule, kas zin.Vinigrib, lai pirmdien aizced dokumentus uz VID. Es jau taka sataisijos aizvest, bet pa brivdienam saku domat ka es kaut ko bez direktora varu vest (direktors vel piedevam ir kasieris un kases dokumentu bez vina kamer atbrauc tapat neva dabut).Es pati esmu atvalinajuma- vai mani var pasaukt no atvalinajum? Kapec man sava atvalinajuma laika butu javed kaut kadi dokumenti? Varbut viniem iesniegt iesniegumu, ka direktors ir komandejuma un galv.,gramatvede atvalinajuma.Tapecdokumentus varam iesniegt tad un tad. Man situacija pirmo reizi tada (labi mans atvalinajums- varetu ari aizvest tos dokumentus un atvalinajumu panemt velak, bet direktors tiesam ir komandejuma)Ka man rikoties?
Ilzer
Ilzer 24.07.2005 17:46
321 сообщение на сайте

Ответы (5)

Bet kas vada firmu? Neviens? Reāli viņi nevar taisit parbaudījumu bez amatpersonas klātbutni. Jums jābūt kādam, kurš aizvieto.

Es rakstītu oficiālo vēstuli, ka kompetentamatpersonas - direktors komandejumā un galv.,grāmatvede atvalinājumā, un dokumenti tiks iesniegti tad un tad. Kaut kāds pamatojums.
Olga.lv
Olga.lv 24.07.2005 17:54
829 сообщений на сайте
Visus jautajumus, kas saistiti ar uznemuma saimnieciko darbibu risina razosanas vaditajs, bet tas neattiecas uz finansu jautajumiem (tas ta teoretiski- pa telefonu visu risina direktors pats).
Ilzer
Ilzer 24.07.2005 18:07
321 сообщение на сайте
Isteniba gribas kaut ko izdomat, jo tematisko parbaudi tagad galigi negribu.Noskanojosuz atvalinajumu- kapec man butu japakartojas VID velmem?Bet direktora tapat visu nedelu nebus. Es vinam pazvaniju un pateicu, vins teica, lai tieku ar viniem gala (protams ieverojot gan musu, gan vinu tiesibas) Tikai nezinu kur tas tiesibas palasit(kada likuma)
Ilzer
Ilzer 24.07.2005 18:09
321 сообщение на сайте
man nesen bija identiska situācija,mēs rakstījam vēstuli uz VID, ka direktors atrodas ārzemju komandējumā un lūdzām pārcelt ierašanās un dokumentu iesniegšanas termiņus un viss tika nokārtots. tikai vēlams aiznest šo vēstuli pašiem un 2 eksemplāros uz otra lai VID amatpersona uzliek zīmodziņu.
Indrina
Indrina 25.07.2005 11:02
нет сообщений на сайте
Paldies Indrina
Ilzer
Ilzer 25.07.2005 13:41
321 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.