Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
remonts... К списку тем
Ответы (109)
nu bet uz grīdas taču var noklāt plēvi, nevajag jau krāsot tā, lai šļakst uz visām pusēm, ar rullīti taču krāso, noliek dēlīti pie sienas uz grīdas vai plēvi un rullē. Jeb es visu sarežģīju?
Мне кажется, что все-таки Клео право. Сначала делается вся грязная работа сверху вниз: смывка, шпаклевка, выламывание и заделывание дыр.
Потом наводится красота. Тоже сверху вниз.
Потом наводится красота. Тоже сверху вниз.
Если пол только покрасить надо, то это можно сделать при крашеных стенах.
А если там доски выламывать собираются, то при этом могут еще и новые стены выломать, да обои ободрать.
А если там доски выламывать собираются, то при этом могут еще и новые стены выломать, да обои ободрать.
nu s pola nado snjimatj linoleum, lomatj cement i stavitj elektri4eskij utepljonnij pol, zaljivatj jevo cementom i na verh kafelj stavitj.
А у нас сначала положили кафель в ванне, потом ламинат на кухне, а потом решили выровнять полы в остальной квартире под кухню - в результате между ванной и коридором порожек где-то 5 см.
Inst 26.07.2005 10:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Maija, mogut to - mogut... I stenki vilomatj i jewe vsjakuju tam vsja4inu natvoritj... Tolko jesli remont ne professionali delajut. A jesli okkuratno, to pol v samom konce remontirovatj nado...
U menja tozh s4as predstoit pol vilamovatj... i novij stelitj, no ja ne perezhivaju tak
U menja tozh s4as predstoit pol vilamovatj... i novij stelitj, no ja ne perezhivaju tak
Ну это надо до косметики делать. Он что собирается сначала кафель на стены положить, потом полы ломать?
Чудная технология.
Чудная технология.
tāpēc jau es domāju, ka vispirms visi netīrie darbi jāizdara un pēc tam tik jālīmē griesti, jākrāso sienas. Grīdu kā nekā var apklāt ar plēvi lai nenosmērē ar krāsu un galu galā krāsas tagad tādas, ka tik pat kā nepil.
ja jau būtu tāds profesionāls meistars es nepārdzīvotu, bet "podsobņiks" , nu nez.... paklausoties viņā bail sāk palikt. Tapetes viņš līmēt neprot, sanākot šim ar burbuļiem, šis labāk krāsos (tjip nevis es esmu pasūtītājs, bet viņš), laminātu arī viņš nemākot likt, elektrisko apsildāmo grīdu arī nemāk, to beigu neigās nolēmām ar vīru, ka viņš pats uzliks. Atradu tajā saitā, ko paldies meitenes te no foruma iedeva. Sāku domāt, ka laikam kad beigs virtuvi, jāsamaksā viņam un jāsaka atta tālāk paši. Vai ta jau mēs neuzlīmēsim tapetes, esam jau abi līmējuši. Piešpaktelēt iemācīsimies, grūtāk vienīgi ar loga apdari, no ārpuses normāli tikai aizšpaktelēt vajag, bet no iekšpuses nezinu kā tos reģispšus tur liek. Lamināta grīdu koridorā domāju paši uzliksim un durvis bīdāmās, ja pasūtīšu pie Zanes tad cerams iedos kādu instrukciju kā viņas uzstādīt.
Наталья. Переживать не надо. Не стоит оно того.
Но даже профессионалы не сделают, чтобы ничего не повредить. Если будут ломать полы, ставить новые плинтусы, то низ стенки точно подпортят.
Но даже профессионалы не сделают, чтобы ничего не повредить. Если будут ломать полы, ставить новые плинтусы, то низ стенки точно подпортят.
par t jau es arī uztraucos, ka nāksies sienas pēc tam pārkrāsot atkal, bet man sienām ir 20 m2, nu krāsas vajag diezgan ...
Cleo! Parasti ar tiem logiem ir diezgan vienkārši (nju protams, ja ir pietiekoši daudz līdzekļu) - var sarunāt ar uzņēmuma darbiniekiem, kas liek plastikāta logus, lai viņi arī apdari uztaisa
protams var, bet par to jau jāmaksā vairāk nekā podsobņikam. Es saprotu, ka tas atsevišķi nav tik liela summa, bet tādu sīkumu man salasās daudz un beigās tā ir liela summa. Ja jau man būtu tikai logu apdare, bet man jau remonts vajadzīgs visā dzīvoklī, plus šādas tādas jaunas mēbeles.., mans kredīts jau arī nav bezizmēra.
Клео, как я Вас понимаю. Зимой ремонтировала кухню. Решила жить красиво, заказала очень заранее ремонт и в первый день начала работ улетела отдыхать. Прилетела через 10 дней, выгнала всех мастеров и все сначала.
Конечно, сперва вся грязная и подготовительная работа! Зачем поганить и пачкать готовые стены? У мастеров много своих ничем не обоснованных фантазий. Не идите у них на поводу. Прививайте им свое видение мира.Оно у Вас более разумное и гармоничное. Аргумент хозяйки железный "я так хочу".
Конечно, сперва вся грязная и подготовительная работа! Зачем поганить и пачкать готовые стены? У мастеров много своих ничем не обоснованных фантазий. Не идите у них на поводу. Прививайте им свое видение мира.Оно у Вас более разумное и гармоничное. Аргумент хозяйки железный "я так хочу".
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть