Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
2 darbavieta К списку тем
Dnsm 26.07.2005 12:31
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
Ответы (20)
Jums nekas nemainīsies, viņam otrā darba vietā IIn ieturēs nepiemērojot neapliekamo minimumu un atvieglojumus.
Paldies!
Dnsm 26.07.2005 12:36
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
tikai viņam piemēram , ja tas darbinieks gribēs saņemt slimības lapu A vajadzēs zīmogus no abām darba vietām, jūs tas nekādi nevar ietekmēt.
Indrina 26.07.2005 12:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
tikai viņam piemēram , ja tas darbinieks gribēs saņemt slimības lapu A vajadzēs zīmogus no abām darba vietām,- nevis A, bet B lapa
Lasmamm 26.07.2005 12:40
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
У меня вопрос,Если работник принес лист А и В на две работы.а на третью нет и ему работающему на пол ставки пе-
речислялись все налоги Что теперь может быть
речислялись все налоги Что теперь может быть
Anaidadiana 26.07.2005 12:56
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Если на третьей работе без налоговой то по моему ничего страшного, только это будет не зарплата, а обзовите как нибудь по другому-премия например.
Tanjushkas 26.07.2005 13:01
1465 сообщений на сайте
1465 сообщений на сайте
A lapu apmaksā darba vieta. B lapu sociālie. Ja nebūs atzīmes par to, ka arī trešajā darbavietā B slimības laikā viņš nav bijsi darbā (nav strādājis) izziņa no darbavietas par to, ka šajā laikā viņš nav strādājis - tad iespējams, ka sociālie nepiešķirs pabalstu pēc B lapas. Bet īsti nezinu, vai nav vienkāršāk paprasīt trešajā darba vietā izziņu?
Pēc grozījumiem manuprāt tam vai nodokļi bija vai ne pārskaitīti nav nozīmes.
Pēc grozījumiem manuprāt tam vai nodokļi bija vai ne pārskaitīti nav nozīmes.
Bet ja es slimoju, tad A- lapa man jārāda vai kopēt visās trijās darba vietās? un ja es reāli nedaru darbu vienā darba vietā bet divās daru, kātad?
ja ir vairākas darba vietas, tad tas jāsaka ārstam un viņš izraksta tik A lapas, cik darbavietās tās jāiesniedz manuprāt.
atvainojos,es tiešām biju domājusi slimības lapu B,bet netīšām uzrakstīju A.
Indrina 26.07.2005 14:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть