15.17. 50.rindā – ar PVN 18 procentu likmi apliekamo preču iegādes ES teritorijā vērtību, arī:
15.17.1. jaunu transportlīdzekļu, ko apliekamā persona iegādājusies no jebkuras citas dalībvalsts personas, vērtību. Ja jauni transportlīdzekļi ir iegādāti:
15.17.1.1 no citas dalībvalsts apliekamās personas, šo iegādi ES teritorijā uzrāda pārskata PVN 1 II daļā;
15.22. 55.rindā – aprēķināto nodokļa summu pēc 18 procentu likmes par preču iegādi ES teritorijā, kuru nosaka šādi:
50.rindax 18 : 100;
15.22.1. šajā rindā uzrāda arī nodokli, kuru apliekamā persona:
15.22.1.1 aprēķina par jauna transportlīdzekļa iegādi no jebkuras citas dalībvalsts personas;
15.22.1.2 aprēķina saskaņā ar likuma 12.panta9.1daļu, ja preču iegāde ES teritorijā veikta no ES teritorijā nereģistrētas personas, kas nav reģistrējusies VID ar PVN apliekamo personu reģistrā saskaņā ar likuma 3.pantadesmito daļu;
15.22.2. šīs rindas matemātiskais rezultāts var nesakrist ar faktisko šajā rindā uzrādīto nodokļa summu, ja taksācijas periodā, aizpildot 55.rindu summē visas taksācijas periodā uz saņemto nodokļa rēķinu (rēķinu) pamata aprēķinātās nodokļa summas;
15.29. 63.rindā – PVN summu, kuru apliekamā persona aprēķina šādiem pakalpojumiem (arī pakalpojumiem ES teritorijā darījumos ar kokmateriāliem):
15.29.1. no citas dalībvalsts personas saņemtajiem likuma 31.pantā minētajiem pakalpojumiem;
15.29.2. no ES teritorijā nereģistrētas personas saņemtajiem likuma 4.pantaseptītajā daļā minētajiem pakalpojumiem;
15.29.3. šajā rindā uzrāda arī nodokļa summu, ko apliekamā persona aprēķina saskaņā ar likuma 12.panta9.1daļu;
15.29.4. šajā rindā uzrādītā priekšnodokļa summa sakrīt ar 54.rindā uzrādīto samaksai budžetā aprēķināto PVN;
15.17.1.2 no citas dalībvalsts neapliekamās personas, šo iegādi ES teritorijā uzrāda pārskata PVN 1 I daļā;
15.17.2. preču iegādes ES teritorijā vērtību, ja preces iegādātas no ES teritorijā nereģistrētas personas, kas nav reģistrējusies VID ar PVN apliekamo personu reģistrā saskaņā ar likuma 3.