Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Naftas produktu pieņemšanas datums К списку тем

Paspar2 29.07.2005 17:44
81 сообщение на сайте
81 сообщение на сайте
Ответы (8)
AAD - это что?

Inst 29.07.2005 18:32
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies

Paspar2 29.07.2005 19:15
81 сообщение на сайте
81 сообщение на сайте
AAD - tas ir akcīzes preču pavaddokuments

Paspar2 29.07.2005 19:29
81 сообщение на сайте
81 сообщение на сайте
Protams , ka ar faktisko saņemšanu!

Aivareno 30.07.2005 17:39
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Bet MK noteikumos teikts, kā
"10.Akcīzes preču noliktavā var saņemt akcīzes preces, bet turpmākās darbības ar tām atļautas tikai pēc pavaddokumenta trešā eksemplāra apstiprināšanas Valsts ieņēmumu dienestā (izņemot gadījumus, ja akcīzes preces pārvieto starp akcīzes preču noliktavām Latvijas Republikā)."
Tas nozīme, ka es pat noliet tvertnē nevaru šo produktu, kamēr VID neapstiprinā AAD???
"10.Akcīzes preču noliktavā var saņemt akcīzes preces, bet turpmākās darbības ar tām atļautas tikai pēc pavaddokumenta trešā eksemplāra apstiprināšanas Valsts ieņēmumu dienestā (izņemot gadījumus, ja akcīzes preces pārvieto starp akcīzes preču noliktavām Latvijas Republikā)."
Tas nozīme, ka es pat noliet tvertnē nevaru šo produktu, kamēr VID neapstiprinā AAD???

Paspar2 30.07.2005 20:49
81 сообщение на сайте
81 сообщение на сайте
Sorry, bet jautājums bija par Kad jāpieņem uzskaitē naftas produktus. Tas nozīmē, kā uzskaitē Jums ir jāatsoguļo ar faktisko datumu, kurš ir uzrādīts AAD, bet pārdošana (realizācija) notiks tikai pēc VID apstiprināšanas
Noliet tvertnē drīkst-realizēt un veikt citas darbības ( ražošana piemēram) gan ne, bet, ja man atmiņa neviļ, AAD 3.ekzemplārs jāreģistrē 1. darba dienas laikā, tā ka problēmām nevajadzētu rasties.

Oziris 28.11.2007 15:30
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть