Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atlaides ES К списку тем
Llp 03.08.2005 13:36
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Ответы (4)
Правда. Письмо на эту тему было.
В стр. 67 указываются только НДС со скидок местным покупателям.
По новой методичке так же.
Хотя ее в Вестнесисе еще не было, значит ее не было вообще.
В стр. 67 указываются только НДС со скидок местным покупателям.
По новой методичке так же.
Хотя ее в Вестнесисе еще не было, значит ее не было вообще.
Vecajā metodikā tas nebija un izskatās, ka jaunajā arī nav :-?. Es atradu vēstuli, kur ir runāts par atpakaļ nosūtītajām precēm, bet nekas nav teikts par atpakaļ saņemtajām precēm un atlaidēm
Llp 03.08.2005 13:48
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Есть в новой методике
16. Ja preču piegāde (pakalpojumu sniegšana) un atlaides piešķiršana, pirkuma anulēšana, piegādāto preču (sniegto pakalpojumu) cenas samazināšana, preču saņemšana atpakaļ, saņemtā avansa atmaksāšana atpakaļ notiek:
...
16.2. dažādos taksācijas periodos, tad preču piegādes (pakalpojumu sniegšanas) vērtību un aprēķināto nodokli PVN deklarācijā nekoriģē, izņemot:
...
16.2.2. ar PVN 0 procentu likmi apliekamos preču piegādes ES teritorijā darījumus. Šajā gadījumā attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijas 45.rindā uzrāda preču piegādes ES teritorijā vērtību, ievērojot tās samazinājumu (nepieciešamības gadījumā – ar mīnusa zīmi).
16. Ja preču piegāde (pakalpojumu sniegšana) un atlaides piešķiršana, pirkuma anulēšana, piegādāto preču (sniegto pakalpojumu) cenas samazināšana, preču saņemšana atpakaļ, saņemtā avansa atmaksāšana atpakaļ notiek:
...
16.2. dažādos taksācijas periodos, tad preču piegādes (pakalpojumu sniegšanas) vērtību un aprēķināto nodokli PVN deklarācijā nekoriģē, izņemot:
...
16.2.2. ar PVN 0 procentu likmi apliekamos preču piegādes ES teritorijā darījumus. Šajā gadījumā attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijas 45.rindā uzrāda preču piegādes ES teritorijā vērtību, ievērojot tās samazinājumu (nepieciešamības gadījumā – ar mīnusa zīmi).
Atradu! Paldies Maija.
Llp 03.08.2005 14:22
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть