Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Par atvaļinājuma naudas aprēķinu К списку тем
Mice 08.08.2005 16:18
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Ответы (10)
Vai tad prēmiju vienkārši ignorē? Un ņem iepriekšējos sešus - tur arī ir tikai 13 d.d. un prēmija iznāk baigais vidējais?
Mice 08.08.2005 16:26
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Tik tiešām - prēmija ir darba samaksas elements un to it kā nedrīkst ignorēt. Tomēr ar kādu "nostrādāto dienu skaitu" būtu jādala - nav skaidrs.
Bet tādi nu ir mūsu likumdevēji.
Bet tādi nu ir mūsu likumdevēji.
Премия, очевидно, относится к предыдущим месяцам. Может, зарплату взять за предыдущие 6 месяцев и приплюсовать эту премию. Хотя не уверена, что так будет правильно.
Больше - всегда можно, а вот, что делать, когда оплата труда (премия) в шести месяцах есть, а дней нема???
Или есть пара отработанных дней с зарплатой + премия.
Тут и дни, и оплата труда!
Причем, я видела такие личные карточки.
Представляете, какая там средняя?
Или есть пара отработанных дней с зарплатой + премия.
Тут и дни, и оплата труда!
Причем, я видела такие личные карточки.
Представляете, какая там средняя?
darba likuma 75.pantsvisu ļoti skaisti pasaka: šī prēmija jādala ar 6, ja šajos 6 mēnešos nav nostrādāta neviena darba diena. Ja ir kautvai 1 darba diena tad jādala ar šo darba dienu skaitu. (75.pants 4.punkts)
Vitazunda 09.08.2005 14:13
37 сообщений на сайте
37 сообщений на сайте
Ak Dievs!
Par to taču arī ir runa, ka saņemot Ls 2000 kā prēmiju, to nav ar ko dalīt!
Un Darba likumā nekur nav teikts, ka prēmijas summa būtu jādala ar 6 vai ar 12 (kā to komentēja VDI), ja meklē dienas vidējo izpeļņu.
Par to taču arī ir runa, ka saņemot Ls 2000 kā prēmiju, to nav ar ko dalīt!
Un Darba likumā nekur nav teikts, ka prēmijas summa būtu jādala ar 6 vai ar 12 (kā to komentēja VDI), ja meklē dienas vidējo izpeļņu.
Arī rēķinot slimības pabalstu, ja prēmija bija izmaksāta slimošanas laikā, to neņems vērā.
Arī visādas citas summas, kas bija maksātas slimības laikā (B lapas laikā).
Arī visādas citas summas, kas bija maksātas slimības laikā (B lapas laikā).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть