Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
ieteikums - APBALVOT aktivakos К списку тем
Sindija 09.08.2005 10:56
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Ответы (49)
Tatjana_ 09.08.2005 11:15
1689 сообщений на сайте
1689 сообщений на сайте
Sindija ну так давайте сорганизуем?
ваши предложения?
ваши предложения?
Uzzi 09.08.2005 11:19
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
es esmu par... ir ļoti patīkami, kad kāds Tev sniedz atbildi mirkļos, kad iestājas aptumsums
Bums 09.08.2005 11:24
166 сообщений на сайте
166 сообщений на сайте
Tad uzreiz parādīsies visādas saistības, atbildība un pazudīs tiesības kļūdīties... Piekrītu Cleo, labāk nevajag
Tatjana_ 09.08.2005 11:31
1689 сообщений на сайте
1689 сообщений на сайте
jā, apbalvojums uzliek pienākumu pierādīt, ka tas nav saņemts par velti.
Indrina 09.08.2005 11:34
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
почему же? по моему всем, кому за 7000- надо бы!
Uzzi 09.08.2005 11:34
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
ja nu vienīgi balva tiek pasniegta nevis par pareizām vai nepareizām atbildēm, bet gan par aktivitāti. bet tiešām ir prieks, par aktīvajiem foruma dalībniekiem, ar kuru palīdzību ir atrisinājušies daudzi neskaidri jautājumi. paldies !
Indrina 09.08.2005 11:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
ну во первых- есть за что,
а во вторых- хорошие ЛЮДИ:)
а во вторых- хорошие ЛЮДИ:)
Uzzi 09.08.2005 11:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
tas gan taisnība! vajadzētu piesaistīt sponsorus!
Indrina 09.08.2005 11:43
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
ha šjas sponsori pilnīgi rindā stāvēs
patiesībā pateicība ir jau tā, ka Tev vienkārši pasaka paldies, bet apbalvojums kā jau Tatjana_ teica uzliek attiecīgi pienākumu un atbildību. Es nevaru nest atbildību par padomiem, es varu izteikt savu viedokli un nosūtīt uz normatīvo aktu...
Es pati te ilgu laiku biju vērotājs no malas un reģistrējos ar pavisam citu vārdu, vēlāk tik nomainot vārdu pret vienkāršāku "palamu" kā tagad to amerikāniski mēdz dēvēt par niku (nickname).
Cilvēki šeit lielākā daļa ir lieliski un katrs savā nozarē, tāpēc jau mums ir šis saits pateicoties Redaktoram, kur aizlāpīt robus savās zināšanās par citu darbošanās nozari, kur iegūt informāciju par jaunumiem, par to, kā citi izkļuvuši no līdzīgas situācijas.
Tas viss mums ir pateicoties VGK administrācijai. Domāju, ka drīzāk jau būtu jāpateicas par šo komunicēšanās iespēju tieši VGk komadai.
patiesībā pateicība ir jau tā, ka Tev vienkārši pasaka paldies, bet apbalvojums kā jau Tatjana_ teica uzliek attiecīgi pienākumu un atbildību. Es nevaru nest atbildību par padomiem, es varu izteikt savu viedokli un nosūtīt uz normatīvo aktu...
Es pati te ilgu laiku biju vērotājs no malas un reģistrējos ar pavisam citu vārdu, vēlāk tik nomainot vārdu pret vienkāršāku "palamu" kā tagad to amerikāniski mēdz dēvēt par niku (nickname).
Cilvēki šeit lielākā daļa ir lieliski un katrs savā nozarē, tāpēc jau mums ir šis saits pateicoties Redaktoram, kur aizlāpīt robus savās zināšanās par citu darbošanās nozari, kur iegūt informāciju par jaunumiem, par to, kā citi izkļuvuši no līdzīgas situācijas.
Tas viss mums ir pateicoties VGK administrācijai. Domāju, ka drīzāk jau būtu jāpateicas par šo komunicēšanās iespēju tieši VGk komadai.
Es nebiju domajusi, ka kadam butu shads apbalvojums ka pienakums utt!, bet gan drizak tas butu tads LIELS PALDIES no visiem tiem kuriem ir palidzets!
Piem., man loti!
Nu varam teikt ATZINIBAS RAKSTS!
Var tak izveidot sheit tadu balsojuma labu!
Piem., labakais padomdevejs!
Aspratigakais padomadevejs?
u.c. atzinibas...
Nu tas ir priekshlikums - man vienkarshi tiesham bija situacijas, kad loti palidzeja un gribas pateikties!
Piem., man loti!
Nu varam teikt ATZINIBAS RAKSTS!
Var tak izveidot sheit tadu balsojuma labu!
Piem., labakais padomdevejs!
Aspratigakais padomadevejs?
u.c. atzinibas...
Nu tas ir priekshlikums - man vienkarshi tiesham bija situacijas, kad loti palidzeja un gribas pateikties!
Sindija 09.08.2005 12:19
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Uzzi 09.08.2005 12:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
cik Forši!
Indrina 09.08.2005 13:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Cleo!!!, un tml. (jo tādu cilvēku, kuriem priekšā ''cepuri nost'' Forumā ir pietiekoši daudz), liels paldies Jums visiem par Jūsu atsaucību un piedalīšanos citu problemu atrisināšanā!
Прямо как в анекдоте:
В одной африканской стране съели английского посла. Англия прислала ноту протеста. В ответ африканцы написали: "Чтобы отношения между нашими странами не пострадали - съешьте нашего посла!"
В одной африканской стране съели английского посла. Англия прислала ноту протеста. В ответ африканцы написали: "Чтобы отношения между нашими странами не пострадали - съешьте нашего посла!"
Cleo,
mes jau censhamies skrieshiem Jums sekot, bet vel jauni un zali " buki" vien esam!
Bet man prieks, ka - kopuma ideja netika noraidita!
mes jau censhamies skrieshiem Jums sekot, bet vel jauni un zali " buki" vien esam!
Bet man prieks, ka - kopuma ideja netika noraidita!
Sindija 09.08.2005 16:26
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть