Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

LĪGUMS К списку тем

LĪGUMS
Palīdziet lūdzu!

Man vajag iekārtot darbā darbinieku, bet vaiņš negrib strādāt, lai VIDā parādās tik lieli ienākumi, lai ietekmētu viņa pensiju, ko saņem no Krievijas. Kādu līgumu var noslēgt ar viņu:uzņēmuma līgumu vai pakalpojuma līgumu, un ja es maksāšu viņam algu kā fiz.personaiman vakadzēs sniegt ziņas VIDam par jau samaksātu algu vai aprēķinātu arī?
Sofija76
Sofija76 11.08.2005 10:13
506 сообщений на сайте

Ответы (4)

Vienalga vai noslēgsiet darba līgumu vai darbuzņēmuma līgumu būs jāparāda visa uzskaitītā alga . Vienīgā iespēja - pieņemt neoficiāli un maksāt uz rokas , ja nav bail no nepatikšanām no VID un darba inspekcijas.
Ilma
Ilma 11.08.2005 10:17
30495 сообщений на сайте
No uzņēmuma līguma jāmaksa nodokli un paziņ.VID.Vai pakalp.līdums bus ar jurud.pers
Annaj
Annaj 11.08.2005 10:20
523 сообщения на сайте
Konsultāciju sniegšana, parakstīt PPR. Es domāju, ja mēs slēgsim līgumu uz not.termiņu kā ar fiz.personu atrunāsim konkrētu summu par padarīto darbu, kuru mēs izmaksāsim gada beigās un tad uzrādīsim viņu atskaitēs.kā izmaksāta nauda fiz.personai Es precīzi nezinu kā to dara, bet es atceros kā forumā jau bija ta tēma par grāmatv.pakalpojumiem.It kā grāmatvede apkalpo dažas firmas un pēc atskaites gada aizpilda deklarāciju par saņ.naudu.
Sofija76
Sofija76 11.08.2005 11:05
506 сообщений на сайте
pēc aizpildītas deklarācijas iemaksa pats 25%budžetā.
Sofija76
Sofija76 11.08.2005 11:07
506 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.