Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
avansa noreekjini
Labvakar
sakiet luudzu, vai Juus taisat divus atsevishkjus avansus degvielai un paareejiem pirkumiem?? Piem. avans Nr. 1-visi degvielas ceki un avans Nr. 2-paareejie cheki
jeb visu vadat vienaa avansaa, bet tikai uztaisaat klaat lapinju, kuraa uzskaitat visus chekus, peec kuriem tika pirkta degviela.
Ответы (19)
Все делаю в одном отчете. А зачем лапиня?
Я вообще все отчеты группирую по темам: горючее, канцелярия, почта и пр. И проводку одну пишу на все.
Мне так удобнее.
a menja ubezhdali, chto dgvielu nado otdeljno atspoguljot-delali podobno kak Maija-toestj-vse cheki na degvielu pisali toljko odnoj cifroj-kleili na drugom liste i prikladivali list, gdje bili vidni raspisannije vse cheki
А зачем? Ничего специально не расписываю.
Я тоже все делаю в одном отчете.
taisot kopeejo lapu pa degvielas chekiem-var redzeet arii kopeejo daudzumu cik degviela tika iepirkta-litri-kurus taalaak viegli varees saliidzinaat ar celjazimeem, t.i. vai uz celjaziimeem patereetais degvielas dauzums un atlikums sakrit ar iepirkto
es vispaar ieprieksh ar taisiju visu vienaa-bet te ieraudziiju, ka citi taisa savadaak-vot i tagad nezinu-kaa pareizaak, kak gramotneje
Кому надо, тот и так сравнит, без дополнительной лапини.
ponjatno, togda budem delatj kak ranjshe
Я отдельным отчётом, потому как заправка по карте и мне самой нужно сверить со счётом от заправщика (бывали ошибки у них, сейчас уже нет, программу подправили :)).
Я делаю по горючему отдельно, а по всему остальному - отдельно.
Es arī degvielai taisu atsevišķu avansa norēķinu, bet tas tāpēc, ka man tā ērtāk, jo daudz degvielas čeku un viegāk sastādīt ceļazīmes un saskaitīt degvielas litrus, un arī tāpēc, ka iepriekšējā grāmatvede tā darīja:)
У меня на топливо обычно было немного чеков (5-6), да на прочее один-два, стоит ли ради этого их на два отчета делить?
Man gan degvielas čeki 20-40 mēnesī, un pārējie čeki vismaz tikpat ja ne vairāk, vasaras mēnešos vismaz 50, tad nu man sanāk vieglāk atdalīt:) Bet ja man nebūtu čeku tik daudz tad gan "netērētu papīru" un taisītu visu vienā avansa norēķinā:)
bet es domaaju, kaa reagjees uz to mana graamatvediibas programma-t.i. uztaisiishu divus avansa noreekjinus un meenesha beigaas iedoshu darbiniekam taadu summu, cik vinjsh iztereeja uz chekiem-bet avansos paradaas diivais atlikums. kapeec taa-nezinu
Nedomāju, ka gr.programmā vajadzētu būt kaut kādām problēmām. Man saņemtais avanss parādās pirmajā avansa norēķinā, otrajā atlikums pēc pirmā. Pēc otrā avansa norēķina taču var redzēt kāds būs galīgais atlikums, nedomāju, ka vajadzētu darbiniekiem rasties jautājumi.
Я учитываю авансовые на разных счетах 2381-топливные, 2380-все остальные, но как написала Рита, даже если на одном, то остаток переходит в следующий.
buus jaasazvanaas ar programmas iztradaataaju, vai jaadzeesh ieprieksheejais orderis un jaauztaisa jaunu taa vietaa
tas jau visticāmak atkarīgs no katra metodikas, kā uzskaitīt avansus. es lieku visu kopējā, un vēl atsevišķi taisu degvielas izlietojumu. tā ir pierasts un vairs mainīt neko negribas.
Закрыть
Краткое описание нарушения