Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
sēnes.. К списку тем
Ответы (86)
Индрина, Вы говорили у Вас обалденный рецепт есть
Uzzi 24.08.2005 15:26
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
nu žiperiem nav laika un pacietības maz, tie taču ir bērni. Pirtī jau gribēju likt šodien,. bet nav kas izkurina, pati tur netieku, bet tas kas tiek līdz 20:00 strādās.
Uzzi,es nezinu par kuru recepti iet runa?
Indrina 24.08.2005 15:29
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
а разве не Вы писали про соление?
Uzzi 24.08.2005 15:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
nē, es nerakstīju, es sēnes saldēju.
Indrina 24.08.2005 15:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
а кто умеет солить?;)
цуциняс:(
цуциняс:(
Uzzi 24.08.2005 15:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
mmm cik garšīgi! es to nemāku darīt, bet ziemā kas var būt garšīgāks!
Indrina 24.08.2005 15:40
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Мы в ведре эмалированном солили и на балконе хранили.
Inst 24.08.2005 15:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Principiale умеет
АУУУ!
АУУУ!
Uzzi 24.08.2005 15:59
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
не скажите, у меня не получается, то плесневеют, то киснут. знаю что хрен-чеснок-укроп добавляют:(
Uzzi 24.08.2005 16:00
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
А свеху, по-моему, если не ошибаюсь, чтоб не плесневело надо как раз хреновые листья.
Inst 24.08.2005 16:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Чтобы не плесневели, надо накрвть марлечкой, придавить чем-нибудь тяжелым. И чтобы, жидкость немного выступал над грибами. Если жидкости не хватает, то ее надо добавить.
Tatianai! vai Jūs ja trūkst šķidrums lejat klāt vienkārši varītu ūdeni?
Indrina 24.08.2005 16:11
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
угу- все так и было.
и все равно мне не нравится.
а как слышу- у меня такие вкусные- завидки берут
и все равно мне не нравится.
а как слышу- у меня такие вкусные- завидки берут
Uzzi 24.08.2005 16:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es pastāstīšu, kā pirms gadiem divpadsmit es kaltēju sēnes.
Atved dēls no meža baravikas. Iedod man, lai izkaltēju. Gribēju ātyrāk un vienkāršāk.Sagriežu baravikas gabaliņos. Plastmasas paplātei uzklāju baltu papīru un uzberu sagrieztās sēnes. Uzlieku virs sienas skapīša. Skapītis krietni augstu pielikts, jo mēs visi esam augumos gari padevušies. Apmēram pēc nedēļas sāku just, ka kaut kas nelabi ož. Izmeklēju visus stūrus. Apvainoju ne vienu vien rada gabalu. Nu smird vēl vairāk. Beidzot iedomājos paskatīties virs sienas skapīša. Ak mans dievs! Kust! Kust un smird! Lūk tā man izdevās tikt pie pūdētām sēnēm ar dzīvu tārpu gaļu. Ar riebumu, pusvemdama izmetu atkritumos. Redziet, kur noveda mans slinkums, ka nepaklausīju dēlam un nesavēru diedziņā baravikas. Tā savērtas diegā ļoti labi kaltējas. Darbiņš gan vairāk, bet rezultāts 100%. Var jau arī iesildīt cepeškrāsni (nedaudz) un kaltēt uz plats, tikai vairāk jāuzmana, jo procedūra jāveic atkārtoti.
Atved dēls no meža baravikas. Iedod man, lai izkaltēju. Gribēju ātyrāk un vienkāršāk.Sagriežu baravikas gabaliņos. Plastmasas paplātei uzklāju baltu papīru un uzberu sagrieztās sēnes. Uzlieku virs sienas skapīša. Skapītis krietni augstu pielikts, jo mēs visi esam augumos gari padevušies. Apmēram pēc nedēļas sāku just, ka kaut kas nelabi ož. Izmeklēju visus stūrus. Apvainoju ne vienu vien rada gabalu. Nu smird vēl vairāk. Beidzot iedomājos paskatīties virs sienas skapīša. Ak mans dievs! Kust! Kust un smird! Lūk tā man izdevās tikt pie pūdētām sēnēm ar dzīvu tārpu gaļu. Ar riebumu, pusvemdama izmetu atkritumos. Redziet, kur noveda mans slinkums, ka nepaklausīju dēlam un nesavēru diedziņā baravikas. Tā savērtas diegā ļoti labi kaltējas. Darbiņš gan vairāk, bet rezultāts 100%. Var jau arī iesildīt cepeškrāsni (nedaudz) un kaltēt uz plats, tikai vairāk jāuzmana, jo procedūra jāveic atkārtoti.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть