Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
bezjēdzīgi.....
Aizrakstīju VID mājas lapas redaktoram, ka viņu adreses pārtrūkst "Vards: Ināra Epasts:
cleo@apollo.lv
Vestijums: Ir tāda neliela problēma kopējot adresi jau atvērtā doc. failā ir garumzīmes un nevar ielikt adresi tā, lai tā nepārtrūktu un atvērtos tieši tas teksts, kas vajadzīgs, piemēram, ja es gribu iedot kādam tiešo adresi uz IIN likumu kā dokumentu man tā adrese pārtrūkst ieliekot to cita saita forumā
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/iedzīvotāju%20ienākuma%20nodoklis.doc
un neatveras tieši tas likums, bet vid lapa tikai.
un saņēmu atbildi: "Labdien!Mēģinājām veikt Jūsu minētās darbības, un mums viss veras vaļā kā tam jāveras - piemēram, attiecībā uz šo linku - atveras likums.
Ja tas nav saistīts ar Jūsu datora "problēmām" , tad lūdzu atsūtiet kā printscreen-us visas Jūsu minētās darbības, atspoguļojot Jūsu aprakstīto situāciju. Tad jau mēs tālāk varēsim domāt, kur ir problēma - ja tā ir mūsu sistēmā.
Ar cieņu,
Komunikācijas nodaļa"
Tikai man neveras uzreiz likums?
Ответы (66)
Ничего не открывается. Свистят они там, просто делать ничего не хотят.
Может у них какая-то другая система.;)
tad sūtu vēl vienu vēstuli ar Print Screen bildēm.
man arī neveras vaļā.datorproblēmas man arī:)))
visiem mums ir "datorproblēmas" laikam
У меня тоже не открывалось.
Так и напиши. "datorproblēmas" у всего форума.
a ja i napisala.
Malacis, Cleo! Tie datorspeciālisti reizēm ir tik.......!:)
jā es arī pievienojos kopējam sašutumam! tiešām neveras, un uz ekrana parādās uzraksts : nav pieejams, lūdzu parbaudiet adresi.
A u menja vsjo otkrivaetsja bez problem! Mozhet poprobovatj sohranitj fail na disk, pereimenovatj ego bez garumzimem i potom otkritj?
a za4em takije moroki, ssilka dolzhan rabotatj vezde i nepererivatsja. Da soglasna ona otkrivajetsja jeslji skopirovatj iz teksta ssilku i založitj v novoje okno explorera no ot sjuda nažimaja na ssilku ona nedelajet tovo shto dolzhna delatj.
Bambina u vas nažimaja na etu ssilku
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/iedzīvotāju%20ienākuma%20nodoklis.doctut miškoj ljevoj knopkoj - ona otkrivajet dokument???
tut uže nevooružonnim glazom vidno gde prerivajetsja ssilka u "ī", vsja ssilka dolzhan vigljadetj sinjej podcvetkoj pod4jorknuta sna4ala do konca ssilku, a ona tut na garumzīmes prerivajetsja.
Da, toljko ja kopiruju ssilku v okoshko Brouzera i vsjo otkrivaetsja...
man atveras VID mājas lapa;)
A klikatj na ssilku bespolezno, ona vedj s garumzimem, na ssilkah garumzimes ne 4itajutsja...
Bambina ! kas tas ir okoshko Brouzera ?
Okoshe4ko, v kotoroe vvoditsja adress strani4ki, kogda otkrivaete Internet Explorer
paldies, es nezināju ka viņš tā saucas.
Закрыть
Краткое описание нарушения