Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Tēmas nosaukums К списку тем
Ответы (25)
Nu bet burvīgi ir bez nopietnajām grāmatvedības tēmām palasīt kaut ko vieglāku. Es gan praktiski nevienu forumieti nepazīstu, taču tas humors, kas dzirkstī no daudzām meitenēm un zēniem ir vienkārši brīnišķīgs :). Nebūsim arī uz priekšu tikai "sausiņi"! Ilgu un bagātu mūžu novēlu VGK draudzīgajam kolektīvam! Vajag tik rakt(ka kādreiz teica E.Liepiņš)!!!
Jā foruma dalībniekiem humora netrūkst ! Par to prieks , uzreiz labāks garastāvoklis kļūst palasot. Un reizēm asas mēles arī.
Ja es gribētu "Sausas brokastis" pirktu cornflakes un nelietu klāt pienu.Untā es kraukškinātu.Bet tas pats ar VGK.Likumiun noteikumi ir sausi, bet forums viņus drusku paslapina un tad ir vieglāk to visu "norīt".Kuram tad ir svarīgi tas atbilžu skaits - par to tak naudu neviens nedod.Jakādam šī papļāpāšana nepatīk, var nepiedalīties un nelasīt tās vietas kur pļāpā.Viss atkarīgs no paša.Visiem foruma dalībnieka ir brīva izvēles iespēja.Nekas un nekad te netiek uzspiests!:)
Aivareno 26.08.2005 16:44
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
jā, piekrītu un labs salīdzinājusm Aivareno < Manuprāt tas skaitlis pie nika vairāk uztrauc citus nekā pašu īpašnieku, un ja runājam par ambīcijām, tad vai tik tam, kas otram pārmet nav pašam problēmu ar ambīcijām (savām).
Bet tas tā.
Bet tas tā.
Cleo un Aivareno! man ļoti patika Jūsu pēdējās atbildes. trāpīgi!
Indrina 26.08.2005 17:53
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть