Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atkal par DEGVIELU
Velos parjautat, lai ari zinu, ka te ir 100x tas jau apskatits - par degvielas norakstishanu
Tatad - man tas viens uznemums nodarbojas ar lietotu automashinu tirdzniecibu, bet, lai norakstitu degvielu izdevumos (7xxx), tad nepiecieshams ik menesi pievienotpie avansa norekinu atskaites:
1) cekus
2) Celazimes jeb Marshruta lapas
Tad man vel ikmenesi janoraksta ar aktu patereta degviela, kas vel????
Specifika ir ta, ka automashina atrodas pie shi uznemuma piem., 1 menesi vai 2 meneshus?
Ответы (9)
При вашей специфике ничего особо не изменится. Оформление акта на списание - "личное дело каждого коммуниста" - порядок должен быть отражён в методике. Лично я не пишу, считаю путевых листов достаточно. Там всё есть. Аудиторы к этому не придирались. При продаже машины в N- P акте указываете остаток в баке.
Es tam uznemuma atrodu tikai Ligumus par attiecigo automashinu nomu operativaja lizinga.
Klat ir pienemshanas - nodoshanas akts un uz to bridi nobrauktie km jeb nobraukums.
Ka paliek ar to, ka VID jautajumiem:
- kadel Jus izdomajat, ka shi mashina patere tik daudz degvielas uz 100km?
Для этого у вас должен быть акт на каждую машину. А нормы потребления обычно имеются в техническом описании машины.
Tad vel noteikti jabut:
RIKOJUMAM par degvielas paterinu automashinai!
Vai nevajag but patapinajuma ligumam, ka attiecigais darbinieks lieto sho auto?
Varbut kadam ir pieredze, ka tiek organizeta degvielas norakstishana, jo reali jau degviela tiek patereta tam automashinam kuras ir placi un °tiek veikti kontrolbraucieni ar klientu?
Нормы можно отределить экспертным путём, тем боле, что машины подержанные.
Только лучше не рикоюмс, а акт par degvielas paterinu. Патапинаюма, думаю, в вашем случае не нужен. degviela tiek patereta tam automashinam kuras ir placi un °tiek veikti kontrolbraucieni ar klientu - а про это напишите в своей методике.
Paklau, man te sanak baigas " auzas" !!!
Lugums - ieteikt k a labak varetu - varbut RIKOJUMU par to, ka videji degviela braucieniem ar klientu menesi tiek patereta tik un tik, ka attaisnojums tam kalpo darbinieku jeb menedzeru iesniegtas Marshruta lapas?
Можно и так. Только я бы назвала это Актом.
Закрыть
Краткое описание нарушения