Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ieņēmumi
labdien, gribās noprecizēt jaut.
man ir strukturvieniiba, kur ir sk. naudas ienjeemumi, vinji pashi ved savu kasi D 2660 K6111 59Ls
kad man uz graamatvediibu atnaak vinju kase, man tachu pietiek, ja es tos ienjeemumus graamatoju D 2611 K 6111, 5721 59Ls
graamatojumu D 2660 K 6111 man tachu nav jaanoraada
es pareizi domaaju??
Ответы (38)
Kāpēc Jūs vēlreiz grāmatojat uz 6111 un 5721 kontu??? Pietiks ar grāmatojumu D2611 K2660.
Они делают проводку
D2660 - K6111, К5721
И потом
D2611 - K2660
brrr-atkal es kaut ko murgoju
taatad-man ir inkasaacija no EKA D 2610 K2660-59Ls-šo grāmatojumu raksta tā strukturvienība kases ieņēmumu orderī. Savukārt kasē viņi raksta D2660 K6110,5721
man savā kasē -t.i. kad strukturvienība atsūta savu kasi jāraksta D2660 K6110,5721
pareizi??
vai struktūrvienība Jums nesniedz ieņēmumu kopsavilkuma pārskatu? Jūs tagad gribat visu laiku divas reizes reģistrēt realizāciju. Ja jau struktūrvienība kārto grāmatvedību un iegrāmato ieņēmumus savā kasē, tad Jums manuprāt jāsaņem ir ieņēmumu kopsavilkums nevis divreiz jāgrāmato tie paši ieņēmumi.
У вас две кассы?
Тогда они делают проводки
D2660 - K6111, К5721
D2611 - K2660
А когда сдают тебе
D2610 - K2611
jap, vinji pashi kaarto kases graamatu, bet man graamatvediibas programma tachu vajag iegraamatot vinju ienjeemumus
vai tad nee??
tad Jums ir jāiekārto grāmatvedības programmā arī struktūvienības kase un jāveic tādi grāmatojumi tajā kasē kādus veic Jūsu struktūrvienība.
У них своя касса или они только делают инкассацию?
Albina-100 paldies par palidziibu
a to es shodien ar savu slimo (saauksteejusies) galvu savariishu ziepes
Albina-jap-vinjie ir sava kase
t.i. katraa strukturvieniiba savaa kasee
У меня тоже голова больная. Вирусы.
Ах вот почему я заболела. Альбина мне вируса кинула:)))
А я почему "в соплях до полу"? Может, эпидемия бухгалтеров косит?
Есть "птичий грип", а у нас "бухгалтерский грип".
Что делается
Я думаю, что "бухгалтерский грипп" передается изменениями в нормативных актах
"а у нас "бухгалтерский грип"" - Ага, и скоро по этому поводу запретят ввоз бухгалтеров из Латвии в Европу. Как жить-то будем?
Разрешат, но обложат вывозной пошлиной и НДС в тройном размере.
А на границах будут дезинфицировать европейским законодательствлм.
Ой, уж лучше сразу формалином!
Закрыть
Краткое описание нарушения