Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Alga priekš bankas kredīta К списку тем
Alga priekš bankas kredīta
Darbiniekam(pārdevējam) ir alga 130 Ls pēc nodokļu nomaksas, viņš grib ņemt bankā kredītu dzīvoklim. Viņam hobijs ir autotjūnings - ar ko arī haltūrē un pelna.
Vai es varu viņam rakstīt tos 300 Ls, it kā jau banka saka ka tas esot tikai priekš kredīta utt., bet tomēr?
Kā jūs rīkotos?
Ответы (17)
щас- все свои секреты вам и выложут;)
Вы пишите сколько он у вас получает дополнительный заработок может отметить в графе - заявке для получения на кредит -дополнительные заработки.;)
Es nerakstītu. Jo pastāv iespēja, ka VID prasa informāciju bankā. Par to kaut kur lasīju, ka VID un bankas sadarbojas. Kāpēc likt sevi zem sitiena?
Не стоит. Лучше пишите официальную зарплату. В бланках заявлений обычно есть графа "дополнительные доходы". Вот туда можете писать любую сумму. Потом, в случае чего, будете объяснять, откуда у вас дополнительные доходы.
Es rakstītu tikai to kas ir faktiski.Manir zināmi divi gadījumi, kad darba devējs parakstīja izziņu darbiniekam par darba algu: piemēram darbiniekam ir aprēķināts Ls 80.00, bet izziņā bija uzrādīts Ls 300.00.Pēc pusgada atnāca VID darbinieki ar izziņas kopiju no bankas un prasa: Jūsu paraksts? Jā mans.Untad VID lēmums:atmaksāt VSAOI par gadu plus 100% sods.Vienā gadījumā izziņa bija izsniegta pašam uzņēmuma īpašniekam un nācas samaksāt Ls 1000.00. Dārgi gan tā izziņa sanāca viņam.No tās reizes visiem silti iesaku: nerakstiet tādas izziņas. Bet ja rakstat tad ziniet sekas.Bankā darbinieki zvēr - neviens tās izziņas neredzēs. Bet ir taču likums ( neatceros kāds, atceros tikai rakstu Dienas Biznesā)ka bankām pēc VID peprasījuma jāsniedz ziņas.
Jums ir jāraksta, to algas daļu cik viņš nopelna un par kuru tiek samaksāti nodokļi.Haltūras banku neinteresē.
Lai tas darbinieks iet uz Multibanku, tur neko nejautā par algu uz papīra!
Vispār sods par nenomaksātām VSAOIe ir trīškāršs.
Mu-maija, Jums taisnība. Kādā apmērā bija samaksāta soda nauda - neesmu lietas kursā.Manis aprakstīto gadījumu man izstāstija grāmatvedis, kas tieši bija saskāries ar šo situāciju.Manā dzīvē, paldies Dievam, tāda situācija nebija pieredzēta.Tāpēc par samaksātāmā soda apmēru uzrakstīju apmēram.Zinu tikai, ka summas apmaksai pēc VID lēmuma, bija baismīgas.
Ar to melošanu jau tā ir kā ir.
Ne velti ienākumu deklarēšana bija atlikta uz "šo" balto dieniņu (neskaitot citus iemeslus).
Tagad ir pietiekami daudz iespējas "izzvejot" datus par fiziskām personām bez viņu aktivitātēm.
Atceraties filmu par 17 pavasara mirkļiem?
ВСЕ ПОД КОЛПАКОМ!!!
Banka jau pati prasa kādi ir ienākumi neskaitot darba algu
Ir bankas, kas tica, ka ir šie ienākumi, bet ir tādas, kas tica tikai dokumentiem.
Denzel, описанный Вами случай говорит о том, насколько серьезно теперь надо подходить к своим подписям на справках.
Да уж, это так. Еще про подобные ситуации была публикация в " Uzņēmēja Biļetens " в каком-то из номеров за 2004год.
Jā, izskataas nopietni, labāk neriskēt.
Forš puika - gribējās palīdzēt - bet ..
Paldies Jums visiem!
Закрыть
Краткое описание нарушения