Liels paldies par atbildēm!
Man reāli grāmatveža izglītības nav, bet ir cilvēks, kas reāli strādā par grāmatvedi, un piepalīdz ar konsultācijām.
Es saprotu Jūsu aizvainojumu, kad kāds iedomājas iztikt bez profesionāļiem (es to pašu domāju par skonieciņiem, kas domā, ka ir baigie programmētāji, ja māk programmai pirmo un pēdējo rindiņu uzrakstīt).
Bet es pašlaik nejaudāju tik daudz nopelnīt, lai samaksātu grāmatvedim, jo es netirgojos, kas ienes naudu relatīvi ātri. Man tā tik drīz neienāks, jo darbiņs prasa pariekšu ieguldīt krietnu strēķīti laika un smadzeņu. Bet grāmatvedis prasa reālu naudu jau tagad, turklāt par gada pārskatiem cenas ir ojojojjj!!!
Tāpēc pašlaik mēģinu tik galā ar divu cilvēku algu mēnesī, dažiem līgumiem vairāku mēnešu laikā un dažiem čekiem, kur sapirkts papīrs, plaukts un vēl šis tas, kas nu mazajam zaļajam briesmonītim programmētājam vajadzīgs.
Un šajā brīdī domāju, ka tas nevarētu būt nekas tik vājprātīgs, lai ar konsultāciju palīdzību galā netiktu. Es apzināti izvairos no jebkādiem "likumiem ar līkumu", man ir vienveidīgi darījumi. Un es neesmu absolūti stulba. Lūdzu piedodiet, ja tas izklausās augstprātīgi, nav tā domāts.
Es netaisos sevi uzdot par grāmatvedības guru. Tāpēc jau uzdodu jautājumus Jums, kas tādi esat vai drīz taisāties par tādiem kļūt. Es ceru. :-?