Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
PVN atskaite un koki К списку тем
Krista_8k 15.09.2005 08:58
157 сообщений на сайте
157 сообщений на сайте
Ответы (6)
Если Вы оба налогоплательщики, то Вы заполняете в НДС приложении по лесоматериалам строки 6.1 и 6 (если покупали не в магазине)- сумма без НДС
строки 10.1 и 10 НДС
строку 13 - там окажется опять та же сумма НДС
14 строка - там будет ноль.
И еще заполнить надо список от кого получили лесоматериалы. Там все понятно, по-моему.
строки 10.1 и 10 НДС
строку 13 - там окажется опять та же сумма НДС
14 строка - там будет ноль.
И еще заполнить надо список от кого получили лесоматериалы. Там все понятно, по-моему.
Ja izmantojiet dēļus ar PVN apliekamo darījumu veikšanai tad ja esiet pirkuši no ar PVN apliekamām personām neizmantojot mazumt.tīklu tad kokmat dekl.pielikuma6.1. rindā , ja pirkāt mazumtirdzn. tad 6.2.rindā . Ja pirkāt no neapl.personastad 6.3. rindā. Ja izmantosiet dēļus neapliekamo darījumu veikšanai tad 8.rindā.PVN daļā attiecīgi skatieties veidlapā tur jau norādīts kura rinda jāreizina ar 18%. Arī galīgais PVN aprēķins veidlapā uzrādīts kuras rindas no kā jāatņem. Ja iznāk 0 - tad galvenajā PVN dekl nekas no kokm. neparādās. Ja pozitīvs skaitlis tad galv.dekl58.rindā , ja negatīvs tad 68.rindā. Vēl jābūt arī veidlapai Kokmateriālu piegādātāju ( saņēmēju ) sarakstam - pie veidlapām.
Vispirms aizpidiet sarakstu,uzrādot no kā iepirkts(nu visu informāc,ko prasa tai sarakstā),jums būs saņemti kokmateriāli.Tad stādiet PVN deklarāv.pielik.par kokmat.piegādēm un pakalpojumiem darījumos ar kokmat.Jajūs nopirkāt no PVN maks.-tad 6.1 rindiņā,ja cits variants-skataties.Tadaprēķin.PVN (10.1 rindiņā)PVN parādās arī 13.rind.(ja no PVN maks.)Tas arī viss.Nododar PVN deklarāc.,taču šo darījumu šajā dekl.neatspoguļo.
Valentinar 15.09.2005 09:11
411 сообщений на сайте
411 сообщений на сайте
Paldies visiem. Mēģināšu tikt galā, pagaidām izklausās baigais "sviests".
Krista_8k 15.09.2005 09:15
157 сообщений на сайте
157 сообщений на сайте
Там нет ничего страшного, один раз разберетесь с заполнением, а потом наоборот "пойдет как по маслу".
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть