Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Starptautiskā šķīrējtiesa К списку тем
Ответы (35)
nu obžalovanjiju nepodlježit, a kak imušestvo? što ono teperj bečno budet na "liegums'???? Nevar būt, ka nav izejas! Sniegt prasību tiesā vai tad nevar tagad Atbildētājs formulējot, ka nu nezinu, netaisnīgi uzliktu liegumu uz nekustamo īpašumu>?
tam vašse ni4evo v dogovore pro sud neskazano tur pat nav šķīrējtiesa pieminēta. Tam net ni slovo vaše o sude.
Jums jāvēršas šķīrējtiesā ar savu iesniegumu par to, ka rokasnauda atmaksāta divkāršā apmērā un prasību pret negodīgo pircēju.
Bet vispār šķīrējtiesa - tas ir ārprāts, pirms pārs gadiem gandrīz izputināja izdevniecību "Jumava".
Bet vispār šķīrējtiesa - tas ir ārprāts, pirms pārs gadiem gandrīz izputināja izdevniecību "Jumava".
Tiggra123 15.09.2005 16:34
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Третейский суд - это фактически коммерческая организация. Поэтому мы в договорах вегда оговариваем, что судиться будем в Государственном суде.
tad kāpēc šķirējtiesas lēmums ir neapstrīdams, bet citu tiesu var no vienas uz augstāku tiesāties? es nesaprotu.
un jurists man atbildēja vēl nesaprotamāk.
http://www.bizlaw.lv/forums/index.php?act=ST&f=7&t=634
un jurists man atbildēja vēl nesaprotamāk.
http://www.bizlaw.lv/forums/index.php?act=ST&f=7&t=634
Клео, думаю, продавцу надо найти хорошего юриста и самому подать заявление в суд на покупателя. Во всяком случае, юрист точно нужен. Здесь на Форуме тебе вряд ли профессионально ответят.
Инара, тебе написали примерно тоже самое, что и я:
Šķīrējtiesa izskata lietas saskaņā ar tās Statūtiem, reglamentu un nolikumu. Nepieciešams tikai paziņot atbildētājam par procesu, atbildētāja klātbūtne nav nepieciešama, jo process parasti ir rakstiskais.
Значит стороны не договрились об отмене договора вернув задаток в двойном размере.
Šķīrējtiesa izskata lietas saskaņā ar tās Statūtiem, reglamentu un nolikumu. Nepieciešams tikai paziņot atbildētājam par procesu, atbildētāja klātbūtne nav nepieciešama, jo process parasti ir rakstiskais.
Значит стороны не договрились об отмене договора вернув задаток в двойном размере.
Случайно нажала не на ту кнопкую Продолжаю, а поэтому и возможно требовать одновременно:
- par rokasnaudas summas atdošanu dubultā apmēra CL 1730
- par zaudējumu atlīdzību CL 1730
- par līguma piespiedu izpildi CL 1728
Чем и поспешил воспользоваться покупатель. Надо было правильность оформлять договор задатка. Я так понимаю.
- par rokasnaudas summas atdošanu dubultā apmēra CL 1730
- par zaudējumu atlīdzību CL 1730
- par līguma piespiedu izpildi CL 1728
Чем и поспешил воспользоваться покупатель. Надо было правильность оформлять договор задатка. Я так понимаю.
"Nepieciešams tikai paziņot atbildētājam par procesu.." tak vedj atbildētājam nemaz nepaziņoja par procesu.
tad es saprotu, ka krāpniecība mūsu valstī ir viens no biznesa veidiem, kuru aizsargā Civillikums.
To, ka viņam vajadzīgs labs jurists, es jau viņam uzreiz pateicu.
tad es saprotu, ka krāpniecība mūsu valstī ir viens no biznesa veidiem, kuru aizsargā Civillikums.
To, ka viņam vajadzīgs labs jurists, es jau viņam uzreiz pateicu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть