Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Darba likumdošana, darba attiecības К списку тем
Stallic 22.09.2005 21:14
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Ответы (14)
Paldies Albina! a man teica, ka 30%
Stallic 22.09.2005 21:18
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
69.pants. Darba samaksas izmaksas laiks
(1) Darba devējam ir pienākums izmaksāt darba samaksu ne retāk kā divas reizes mēnesī, ja darbinieks un darba devējs nav vienojušies par darba samaksas izmaksu reizi mēnesī.
(1) Darba devējam ir pienākums izmaksāt darba samaksu ne retāk kā divas reizes mēnesī, ja darbinieks un darba devējs nav vienojušies par darba samaksas izmaksu reizi mēnesī.
Kā praktiski notiek vienošanās ar darbiniekiem par izmaksu 1 reizi mēnesī? Norāda darba līgumā, vai iekšējās kārtības noteikumos ieraksta un parakstot to sanāk ka darbinieks piekrīt? Jeb kā citādi? Jeb iekšējās kārtības noteikumos nosaka kārtību, ka ja vēlas avansu tad darbiniekam rakstiski jāinformē darbinieks par avansa summu, ja tas nav izdarīts, sanāk ka avansu nevajag. Kā to noformēt, jo mūsu uzņēmumā izmaksu veic reizi mēnesī. Protams, ja kāds izteiktu vēlēšanos, tad tiktu pie avansa, bet nevienam nevajag.
Olanda 23.09.2005 08:54
190 сообщений на сайте
190 сообщений на сайте
Manuprāt tam jābūt atrunātam darba līgumā. Ja pēc tam darbinieks izdomā, ka viņš grib savādāk, lai uzraksta iesniegumu.
Юль, так может кто-то это еще и в других документах оговаривает (например, в правилах внутреннего трудового распорядка) ?
Darba līgumā rakstīts 2 reiz mēnesī. Bet kā notiek tā avansa pieprasīšana, tas taču tiek rakstīts kaut kādā sarakstiņā cik kurš grib avansu? Un ja nav tāda sarakstiņam, tad sanāk ka nav neviena gribētāja :-?
Olanda 23.09.2005 10:17
190 сообщений на сайте
190 сообщений на сайте
Если у Вас оговорено в договоре 2 раза, то работнику заявления писать не надо. Должно быть один раз изданное распоряжение руководителя о датке выплаты, суммах и порядке выплаты авансов на зарплату.
В отдельных случаях, если работнику вдруг понадобился аванс побольше, он может письменно обратится к руководителю. Я бы организовала так.
У меня теперь все письмено. А то работник хочет одно, руководитель другое. Без письменной бумаги на себя ответственность не беру. А бумага начинается с договора, а потом всякие виеношанас, грозиюми и иесниегуми ар директора апстипринаюму.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть