Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Mazcenas mobilais (ne grāmatvedība) К списку тем
Ответы (107)
nē, tik bieza laikam es neesmu, lai dāvinātu telefonu turklāt radiņš nez vai īpaši nopriecāsies, kad rēķini pašam jāapmaksā būs Bet ģimene jau tā visi ir ar telefoniem, pat sīkais 2.klasē uz skolu ņem līdzi telefonu.
Manos rados un paziņās gan ir daudz tādu, kas lieto vecus, lietotus telefonus ar kartēm un ir ar mieru par 9 latiem nopirkt jaunu aparātu. Viņam taču nav obligāti jābūt pastāvīgam pieslēgumam, ieliks savu karti.
Paldies , Dievam.telefonuapmaksā darbs un pērk arī.
Aivareno 23.09.2005 13:07
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ambra un noteikumus mazcenas mobilajam telefonam palasījāt? Vismaz 18 mēnešus ir jābūt abonentam - pat ja ieliks karti, abonentmaksa jāmaksā tik un tā.
Līgums ar LMT jāslēdz uz 18 mēnešiem. Šajā laikā Mazcenas mobilais piesaistīts LMT SIM kartei. Tātad, lai ieliktu ZZ ir jāatkodē telefons
Aivareno, krutā firmā izrādās strādā. Man pat telefona sarunas neviens neapmaksā, nerunājot jau par pašu aparātu.
Paldies, Cleo.Nesūdzos.Alga varēja būt lielāka, bet ja pieskaita visas ekstras(veselības apdrošināšana),uzkrājošā apdrošināšana tad sūdzēties grēks.
Aivareno 23.09.2005 13:24
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
nu jā, man jau tādu ekstru nav- ne apdrošināšanas, ne tolkam slimot var, ne atvaļinājumā reāli var aizšmaukt (ja nu vienīgi mēneša otrajā pusē uz 2 nedēļām).
Bet zini Cleo, ir jau tā ka esmu pie veselības un tad jādomā, kā to karti izmantot, jo citādi var nākošreiz neiedot.Tadnu es masējos, pārbaudu galvu un citus orgānus.man tiešām darba devējs ir labs.kautlielākajai daļai tādi būtu.Bet ir jau arī otra puse, esmu labs darbinieks.Vismazcenšos tāds būt!Ai, kā salielīju sevi.:)
Aivareno 23.09.2005 13:31
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tikai meklējot nedrīkst aizmirst, ka maize bez garozas nemēdz būt!
Aivareno 23.09.2005 13:35
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Man atkal tā garoza prasa lielus nervus:(
Aivareno 23.09.2005 14:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Albina, nu ne vsem tak vezjot, ja do sih por neznaju gde Aivareno rabotajet ja daže neznaju kak jevo zovut
nu jestj nekotorije fakti, kotorije tot, kto tut neživjot možet neznatj Skoreje vsevo v Jekabpilse, no nepokazivajetsja. No ja fakti sobiraju, kak toka soberu dostato4no, vi4islju
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть