Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Mazcenas mobilais (ne grāmatvedība) К списку тем
Ответы (107)
Jēkabpilī jau Jēkabpilī!:)))
Aivareno 23.09.2005 14:48
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
nav jau nemaz tik daudz Jēkabpilī privātstruktūru, kur darbiniekiem ir veselības apdrošināšanas polises.
Tu nu gan esi tik ļoti pārliecināta!Kas tev teica, ka esam Jēkabpils privātstruktūra?
Aivareno 23.09.2005 14:55
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jēkabpilī ir daudz svešu uzņēmumu.Ķer nu vēju rokā!:)
Aivareno 23.09.2005 14:56
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
turklāt nav tik daudz vīriešu grāmatvežu, kurus pēc balss varētu atpazīt mana direktore
Atliek vēl noskaidrot kuros uzņēmumos darbiniekiem pērk veselības apdrošināšanas polises, jo saprotu, ka tā ir privātstruktūra nevis valsts uzņēmums.
VU kas apdrošina darbinieku veselību ir gan VIDs, gan Latvenergo, Siltumtīkli, Lattelekom, iespējams arī Dome (es tā domāju.)
Atliek vēl noskaidrot kuros uzņēmumos darbiniekiem pērk veselības apdrošināšanas polises, jo saprotu, ka tā ir privātstruktūra nevis valsts uzņēmums.
VU kas apdrošina darbinieku veselību ir gan VIDs, gan Latvenergo, Siltumtīkli, Lattelekom, iespējams arī Dome (es tā domāju.)
Шерлоки Холмсы:)))
Svetaz 23.09.2005 15:00
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Svetaz 23.09.2005 15:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
klubs tas nav, vismaz pēc Aivareno jautājumiem forumā, valsts uzņēmums drīzāk nē nekā jā. Atliek lielveikali Betas, Saulītes, Mego, RIMI, tur ir preces, tur ir daudz darbinieku, tur ir vairāki grāmatveži, bet vai šajos uzņēmumos ir veselības apdrošināšana darbiniekiem- nezinu.
Frizētavas, skaistumsaloni atkrīt. Mežiztstrādes uzņēmumi Ošukalns, Selko utml. principā laikam arī atkrīt, jo maza interese ir jautājumos par kokiem :).
Frizētavas, skaistumsaloni atkrīt. Mežiztstrādes uzņēmumi Ošukalns, Selko utml. principā laikam arī atkrīt, jo maza interese ir jautājumos par kokiem :).
bet nekas, gan jau vēl kāds fakts izpeldēs, bet Aivareno jau nepateiks droši vai es uzminēju vai ne Pagaidām stāv tikai divi vārdi Raitis & Ainārs. Ainārs kaut kā vairāk peidien nikam Aivareno, jo parasti jau niks kaut kādā veidā atspoguļo vārdu (uz mani gan tas neattiecas)
Nu lai Tev veicas!Pagaidām ne uz kādām pēdām neesi tikusi.:)))
Aivareno 23.09.2005 16:06
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть