Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Mazcenas mobilais (ne grāmatvedība) К списку тем
Ответы (107)
Aivareno, vai tad nav nemaz tuvāk? Precējies, grāmatvedis, samērā lielā privātstruktūrā, iespējams kāda uzņēmuma filiālē Jēkabpilī, saistībā ar tirdzniecību un veikaliem, bet ne degviela, ne kokmateriāli, turklāt uzņēmums vēl sedz veselības apdrošināšanu un sapratu veic uzkrājumus pensiju 3.līmenim (vai arī kādus citus uzkrājumus, par tiem īsti nesapratu), visai noslēpumains un turklāt vēl apmēram manā vecumā.
Par to vai dzimis un audzis te varu tikai minēt, bet tehnikums nav gājis secen, jo pazīsti tehnikuma pasniedzējus, tātad saistība ir bijusi, iespējams izglītošanās.
Es tiešām praktiski nepazīstu grāmatvežus vīriešus, tad atliek vienīgi minēt
Par to vai dzimis un audzis te varu tikai minēt, bet tehnikums nav gājis secen, jo pazīsti tehnikuma pasniedzējus, tātad saistība ir bijusi, iespējams izglītošanās.
Es tiešām praktiski nepazīstu grāmatvežus vīriešus, tad atliek vienīgi minēt
Minēt var tad ja zina vismaz par ko iet runa.Bettavā gadījumā....:(
Aivareno 23.09.2005 17:29
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
На крутой фирме а прога за 29 лс?;)
Ushla 23.09.2005 20:19
1455 сообщений на сайте
1455 сообщений на сайте
es uz to īpaši nesaspringstu, pagaidām ir citas lietas, kas vairāk laika un domu aizņem. Bet rezultāts ir vienmēr, šajā situācijā rezultāts būs vai nu - pazudīs niks un parādīsies cits vai kaut kad atklās savu personību agrāk vai vēlāk, bet rezultāts būs noteikti
CTRL - Jūs ļoti loģiski spriežat, taču Jums nav taisnība.
Cleo, protams rezultāts vienmēr ir - arī slikts rezultāts ir rezultāts.
Cleo, protams rezultāts vienmēr ir - arī slikts rezultāts ir rezultāts.
Aivareno 23.09.2005 21:25
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
"Джон Браун зашёл в туалет, чтобы как всегда передать радиограмму в Центр. Из унитаза на него смотрели пронзительные глаза майора Пронина. Не задумываясь, Джон Браун спустил воду. И ещё долго в системе московской канализации раздавалось пение Интернационала"
Aivareno 23.09.2005 21:40
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno cer uz sliktu rezultātu? Nekas, es esmu pacietīga lieku tikai faktus, kurus izsecinu no sarunām. Aivareno strādā divās darba vietās, tātad Zalktis ir vienā no tām cik es saprotu, bet varbūt arī abās.
Vienīgi nesaprotu, kāpēc uzņēmumā, kas var apamksāt veselības apdrošināšanu nav pie mums izplatītās grāmatvedības datorprogrammas Tildes Jumis?
Vienīgi nesaprotu, kāpēc uzņēmumā, kas var apamksāt veselības apdrošināšanu nav pie mums izplatītās grāmatvedības datorprogrammas Tildes Jumis?
Клео, опять к мужчинам пристает??? ай-я-яй:)
Uzzi 24.09.2005 10:34
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ой как интересно тут! Aivareno раскалываете? Не надо молодого человека пугать! Он и так делом непростым занимается.Мужчина - бухгалтер это я вам скажу..... поступок. А для того,чтобы рассекретиться, да ещё в небольшом городе нужно созреть морально. Хотя не знаю с такой умницей - красавицей,как Cleo рядом жить...... Это искушение.:)
Bastet разве бухгалтер может быть пугливым? Пугливый бухгалтером быть не может!
090909 24.09.2005 11:04
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть