Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
???
Sveķiņi mīļie kolēģi! Dikti sen neesmu "ciemojusies" VGK
Šodien draudzene atnesa savus paziņojumus par algas nodokli par 2004.gadu apskatot tos konstatēju, ka ir piemēroti atvieglojumi par invaliditāti. Ja godīgi apjuku, jo viņai invaliditātes grupas NAV. Varbūt kaut ko galīgi esmu palaidusi garām? Sakiet lūdzu vai pie atvieglojumiem par invaliditāti var ietilpt kaut kas vēl izņemot I,II un III invaliditātes grupu??
Ответы (9)
Varbūt viņa ir politiski represēta persona?
Да вроде ничего не менялось. Пусть выснит на своей работе, а то как бы ей недоплаченный налог не пришлось государству вернуть.
Es jau viņu aizsūtīju, lai noskaidro (bet ne ātrāk pa rītdienu), bet pati nezkāpēc sāku šaubīties vai man taisnība (jo tā grāmatvede ar n-to g stāžu,bet es "zaļš" grāmatvedis). Paldies, ka manas šaubas apstiprinājāt!!!
Тогда выяснять на фирме, почему применили льготу или ошиблись в заполнении paziņojum. par algas nodokli
Interesantākais jau ir tas, ka gada pirmajā posmā (viņai tajā darba vietā sezonalitātes darbs,gada sākums un gada beigas), nav šādu atvieglojumu, bet gada beigās jau ir.
Похоже на то, что-то в проге сработало не корректно.
Закрыть
Краткое описание нарушения