Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

IK К списку тем

IK
Где взять информацию об отчётах у IK?
Paralel
Paralel 28.09.2005 11:46
23 сообщения на сайте

Ответы (3)

Saitā www.vid.gov.lv
Ilma
Ilma 28.09.2005 11:47
30495 сообщений на сайте
Вопрос много раз обсуждался. Поищите через Поиск.
Albina
Albina 28.09.2005 12:08
64739 сообщений на сайте
1) reizi ceturksnī 5.pielikumsZiņojums par pašnodarbinātā vai iekšzemes darba ņēmēja pie darba devēja  ārvalstnieka, vai ārvalstu darba ņēmēja pie darba devēja  ārvalstnieka valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām

2) reizi ceturksnī atskaite par stingrās uzskaites veidlapām (PPR, KTPR, kvītīm), ja tādas ir iegādājies, vai biežāk, ja reģistrē vai iegādājas ātrāk nekā ceturkšņa beigās.

3) Ja ir PVN maksātājs tad katru mēnesi PVN deklarācija

4) ja ir algotais darba spēks - tad katru mēnesi 3.pielikumsZiņojums par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām no darba ņēmēju darba ienākumiem, iedzīvotāju ienākuma nodokli un uzņēmējdarbības riska valsts nodevu pārskata mēnesī

5) līdz nākošā gada 1.februārim VID jāiesniedz Iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu aprēķins no saimnieciskās darbības

6) gada ienākumu deklarācija (vai pie attiecīgiem kritērijiem gada pārskats laikam arī bija).

utt. atkarībā no situācijas.
Cleo
Cleo 28.09.2005 12:10
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.