Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
PPR - preču saņemšanas adrese К списку тем

Ane 30.09.2005 09:31
619 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
Ответы (23)
Bet tomēr man vēl gribētos paturpināt diskusiju par šo. Par PPR aizpildīšanu tās tikai pārvietojot, man liekas nav nekur norādīts kas tajās jāraksta. Pie kokmateriālu PPR aizpildīšanas ir pateikts tos pārvietojot tiek norādīts daudz., cena un vērtība. Bet šeit kas būtu jāraksta, arī tāpat? Varbūt kāds zina?

Ane 30.09.2005 16:47
619 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
Я думаю, что можно сделать анологично, как предложено к "деревянным" накладным по перемещению: количество, цену и стоимость. Налог показывать, по-моему, не надо, так же и сумму к оплате.
Ane,
mums ir lidziga situacija, bet tikai no optras puses, jo es vados pec MK noteikumiem " Noteikumi par stingrās uzskaites preču pavadzīmēm-rēķiniem", Nr.339
"preču saņēmēja nosaukums (fiziskajai personai – vārds un uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamajai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs), juridiskā adrese (fiziskajai personai – dzīvesvietas adrese), norēķinu rekvizīti – kredītiestādes nosaukums, kods un norēķinu konta numurs, preču saņemšanas vietas adrese"
mums ir lidziga situacija, bet tikai no optras puses, jo es vados pec MK noteikumiem " Noteikumi par stingrās uzskaites preču pavadzīmēm-rēķiniem", Nr.339
"preču saņēmēja nosaukums (fiziskajai personai – vārds un uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamajai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs), juridiskā adrese (fiziskajai personai – dzīvesvietas adrese), norēķinu rekvizīti – kredītiestādes nosaukums, kods un norēķinu konta numurs, preču saņemšanas vietas adrese"

Sindija 03.10.2005 12:14
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть