Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dienas nauda -komandējums К списку тем
Dienas nauda -komandējums
Labdien.
Sakiet vai dienas naudas normas (Pielikums pie MK not.219 no 28.05.2002) vēl ir spēkā. Vai varbūt ir kas jaunāks?
Ответы (18)
Ja dienas nauda Polijā noteikta 35USD, tad man arī obligāti jāizmaksā 35 USD. Darbiniekiem tur viss tiks apmaksāts- tikai vakariņas pašiem jāpaēd. 35USD par vakariņām tā kā būtu par daudz.
Vai es izmakšaju 35USD, man pēc tam atnes čekus un atlikumu atgriež kasē. Kā būtu pareizi?
Atradu laikam pati punkts 10.1. ''saskaņā ar noteiktajām normām aprēķinātā un darbiniekam izsniegtā avansa summa pārsniedz komandējuma (darba brauciena) izdevumus, darbiniekam ir jāatmaksā avansa atlikuma summa latos...''
Во-первых, нормы суточных изменились с начала 2005 года, по-моему,а во-вторых, норма суточных для Польши 20 лат в сутки.
Ilzer, а где Вы суточные в долларах взяли? Суточные уже давно в латах, может у Вас нет изменений к 219 правилам?
Droši vien, ka man nav izmaiņu. Mna ir MK not.219 un pielikums pie noteikumiem. Tātad ir kaut kas jauns .
Paldies, meklēšu.
Суточные изменились с 7 декабря 2004 года.
Норма чего в евро?
Если суточных, то норма в латах.
Польша - 20 лат. См.ссылку.
Luiza paldies par norādīto adresi.
Ja komandējums ir no 08.10.2005- 12.10.2005 (ieskaitot).Tad es darbiniekam varu pārskaitīt 100LVL dienas nauda. Par viesnīcu maksimālo (pēc tam atskaitīsies) 400EUR.
Vai pareizi?
Komandējumā brauc direktors.
Iepriekšējās diskusijās lasīju, ka par viesnīcas cenu ''griesti'' nav noteikti. Not.219 lasu- viesnīvcas maksas norma. Vai tas arī attiecas uz SIA?
Посмотрите правила о командировках, там, по-моему, описано, для кого установлен потолок.
30. Izdevumus par viesnīcu (naktsmītni), arī izdevumus par vietas rezervēšanu, atlīdzina atbilstoši iesniegtajiem viesnīcas (naktsmītnes) rēķiniem, kvītīm vai tās iestādes rēķiniem, ar kuras starpniecību vieta viesnīcā rezervēta. Uz minētajos rēķinos iekļautajiem izdevumiem ir attiecināmi šo noteikumu 22.punktā minētie nosacījumi
Закрыть
Краткое описание нарушения