Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kases žurnāla aizpildīšana К списку тем

Kases žurnāla aizpildīšana
Kā Jūs aizpildiet kases žurnālu, vai precīzi kā ir Z atskaitē un uzrakstot grāmatvedības izziņu ? Piem.ksierisizsitis Z un aizmirsis 1)"izņemt" naudu, vai 2) "ielikt " maiņas naudu, vai 3) maksā ar "karti", bet iesit kā "skaidru naudu". Vai kases žurnālā ieraksta kādus skaidrojumus?
Arigo
Arigo 07.10.2005 13:38
110 сообщений на сайте

Ответы (6)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=files&setfiid=56

Pie veidlapām ir Excel formiņa Pielikums Z atskaitei
Baiba_z
Baiba_z 07.10.2005 14:10
нет сообщений на сайте
Kolēģi lūdzu palīdziet, nekur nevaru atrast, kas regulē ka drīkst pievienot šādu aktu un nesist ieņemtās un izņemtās naudas čekus?
Allissite
Allissite 16.06.2009 09:09
79 сообщений на сайте
Help, kolēģi! Man priekšniece bļauj kā mamuts, bet es viņai nevaru nekādi pierādīt, ka drīkst būt šāds akts.
Allissite
Allissite 16.06.2009 09:23
79 сообщений на сайте
Pirms te helpot, smadzenes vajag iedarbināt!

Lai strādātu ar EKA, tajā vajag ielikt maiņas naudu! Katram EKA priekš tā ir speciāla poga ar speciālu darbību IELIKT. Tas pats attiecas uz naudas izņemšanu - poga IZŅEMT.

Vai jūsu EKA ir poga "akts"?

Un pareizi jūsu priekšniece bļauj.

Un priecājieties, ka no darba nav izsviedusi par nepareizu strādāšanu.
Andaz
Andaz 16.06.2009 11:31
27897 сообщений на сайте
Ne jau es viņu tur ielieku vai izņemu, ir pieņemts darbā pārdevējs un viņš aizmirsa to naudiņu ielikt. Un tēmas autors, lai arī sen, raksta tieši par to. Esmu grāmatvede un vispār nemāku rīkoties ar pašu kases aparātu. Gribēju dzirdēt pārējo kolēģu viedokļus, kā iziet no šīs situācijas.
Allissite
Allissite 16.06.2009 11:41
79 сообщений на сайте
Nekā vairs nevar iziet, ja nav čeki izsisti. Saraksta aktus, kāpēc nav sisti, un turpāk izsit! Viss.
Andaz
Andaz 16.06.2009 13:31
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.