Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Soc. Atskaite
pirmo reiz ir jālabo soc. atskaite par iepr. periodu- sakiet lūdzu- ja man ir izmaiņas tikai dažu darbinieku aprēķiniem- vai man labotajā jāraksta visi, vai tikai tie daži?
paldies
Ответы (15)
Soc. atskaiti par iepriekšējo periodu nelabo. Iesniedz tekošā mēneša atskaitē 6.,7. ailē precizējumus par darbiniekiem , kuriem iepriekšējā mēnesī kas jālabo.
Labojiet tikai kļūdainos ierakstus, uzrādot +- ieņēmumus, +- VSAOIe (6. un 7.ailē, ja tas ir par IEPRIEKŠĒJO mēnesi).
Esli ispravlenie za 08.05. to pokažite v otčete za 09.05 v grafe 6,7
Protams, ka tekopšā mēneša pārskatā.
tas ir par jūliju un augustu- tad tos +/- tekošās atskaites 6 un 7 ailē? vai paskaidrojums ir jāiesniedz?
bet man nemainās ienākums- mainās apr. soc iemaksa un IIN?
Если Вы исправляете за май в октябре, то исправление указывается в 4 и 5 графах.
Уточняю, так как не понятно, что такое 08.05 - май или август. Отчеты не пишутся за 08.05 или 09.05, а только за весь период, т.е. за май (в данном случае, наверное).
bet man nemainās ienākums- mainās apr. soc iemaksa un IIN?
Ja mainās soc.iemaksa tad + vai - iemaksa jāuzrāda 7.ailē.
Tas, ka mainās arī IIN, ietekmē jau nākošā perioda pārskatu, nevis to, kad bija kļūda?!
IIN vispār nav nekāda sakara ar pirms tā uzrādītiem cipariem: cik bija jāietur, tik arī rakstiet.
ok- augusta deklarācijā ir nepareizi IIN tad . kā pareizi to labot?
Ziņojums par augustu jāiesniedz septembrī, par septembrī - oktobrī.
Tātad šodien Jums ir iespēja (rakstot ziņojumu par septembri) uzrādīt faktisko IIN. Tas nav nekāds "briesmīgs" labojums. Vienkārši no Jūsu jautājuma nebija skaidrs, ko atbildēt.
"Briesmīgie" labojumi ir saistīti ar VSAOIe, jo to labojumiem ir paredzēta īpaša kārtība - tāda, kas šeit bija skaidrota.
Esli v sentjabre uderžanie IIN za avgust ,a perečislenie v oktjabre ,to čto vi hotite ispravitj?Esli uderžanie bilo v avguste ,to davajte ispravlenie.VidzemesVID prosit davatj izmenenie vesj otčet.Ne znaju kak drugie.
par augustu skaidrs:)
bet par jūliju?
bet kā ir tad ja darbinieks jūlijā atbrīvojies?
Закрыть
Краткое описание нарушения