Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Savas firmas gramatvedibas dokumentacija К списку тем
Savas firmas gramatvedibas dokumentacija
Vai varetu ludzu izpalidzet gramatvedibas jautajuma. Mana firma nodarbojas ar noteikta prieksmeta izgatavosanu.
Tikko atverusies esam, apgrozijums nav liels.
Vai kads varetu izpalidzet kada dokumentacija vajadziga?
Ja pardodu preci-tatad stingras uzskaites pavadzimes
vai ar cekiem nevar pardot, vai stringras uzskaites kvitim?
Tu uzskaites zurnals
Registresos ka PVN maksatajs-tadat ikmenesa deklaracija
Atskaites soc.dienestampar darbinieku algam un soc. nodokli
Uznemejdarbibas riska nodeva
Vai varetu izpalidzet-kas veel?
Liels paldies
Ответы (8)
un ja pieņemtu darbā grāmatvedi?
Jums pašai jāinteresējas par likumdošanu.Galu galā sameklējiet grāmatvedi, kā iesaka Cleo.Jagrāmatvedība ir neliela(apjoma ziņā), tad par Ls 30 - Ls 50 izdosies samaklēt, kas Jums tos dokumentus savedīs kārtībā.ja Jums ir divkārša ieraksta sistēma -tas ir darbietilpīgi.
Es ari iesaku tomer sameklet gramatvedi, lai nesak ta ka man bija, ka sha gada sakuma iedeva ienu mazu SIA - dibinats 2004.gadaun ludza, lai savedu kartiba.
Protams, ja iedeva maija, tad bilanci un visu savedu tikai lidz julijam kartiba un tagad vini velas sniegt likvidaciju un jasniedz likvidacijas sakuma bilance.
VIENKARSHAK gan gramatvedim, gan vaditajam, ja ir savaicigi un viss kartiba!
Panemiet gramatvedidi!
Atskaites soc.dienestam- nevajag, tikai VIDam. Jūs tur reģistrējas? Saņemāt paziņojumu par VSA OI iemaksam?
"prieksmeta izgatavosana"- varbūt vēl vajag pašizmaksas kartīte izdarīt, lai norakstīt materiālus uz izdevumiem?
Uzrakstīt to visu grūti. Labāk klātienē parunāt ar kādu grāmatvedi, kas visu izstāsta, parāda veidlapas utt.
Примите бухгалтера! Не занимайтесь любительством.
Закрыть
Краткое описание нарушения