Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Хозяйка фирмы в декрете.Может работать на фирме? К списку тем
Ответы (9)
Какой возраст ребенка?
Inst 19.10.2005 16:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
var un Ziņās par darba ņēmējiem uzrādat 40.kodu
Dluk 19.10.2005 16:23
396 сообщений на сайте
396 сообщений на сайте
После года (до 2) можно работаь 20 часов в неделю и считаться в отпуске по уходу (получать свои 30 латов).
КОДА -
40 Darba ņēmējam ir piešķirts bērna kopšanas atvaļinājums
51 Darba ņēmējs, kuram ir bērns vecumā līdz trim gadiem, nodarbināts nepilnu darba nedēļu (līdz 20 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā līdz pusotram gadam, un līdz 34 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā no pusotra līdz trim gadiem)
52 Darba ņēmējs, kuram ir bērns vecumā līdz trim gadiem, nodarbināts pilnu darba nedēļu (vairāk par 20 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā līdz pusotram gadam, un vairāk par 34 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā no pusotra līdz trim gadiem)
Возможно бланк устарел, т.к. по-моему сейчас важен возраст не до 3, а до 2 лет.
Разделите две РАЗНЫЕ вещи
1) Работа по трудовому договору или нет.
2) Работа с налоговой книжкой или без.
40 Darba ņēmējam ir piešķirts bērna kopšanas atvaļinājums
51 Darba ņēmējs, kuram ir bērns vecumā līdz trim gadiem, nodarbināts nepilnu darba nedēļu (līdz 20 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā līdz pusotram gadam, un līdz 34 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā no pusotra līdz trim gadiem)
52 Darba ņēmējs, kuram ir bērns vecumā līdz trim gadiem, nodarbināts pilnu darba nedēļu (vairāk par 20 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā līdz pusotram gadam, un vairāk par 34 stundām nedēļā, ja bērns ir vecumā no pusotra līdz trim gadiem)
Возможно бланк устарел, т.к. по-моему сейчас важен возраст не до 3, а до 2 лет.
Разделите две РАЗНЫЕ вещи
1) Работа по трудовому договору или нет.
2) Работа с налоговой книжкой или без.
Inst 19.10.2005 16:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть