Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājuma nauda un alga К списку тем
Atvaļinājuma nauda un alga
Sveiki! Gribu gudriem cilvēkiem pajautāt sekojošo.
Ja darbinieks iet atvaļinājumā mēneša vidū, vai ir jāizmaksā alga par mēneša pirmo pusi, kas bija līdz atvaļinājumam!? Kādi normatīvie akti to paredz!? Paldies!
Ответы (11)
Род занятий Аудитор, ревизор
??????????????????
проверка?
Darba likums,pirmkārt. Darbiniekam darba līgumā arī jābūt minētam algas izmaksas termiņam.Parasti tas ir vienu vai divas reizes mēnesī. Pēc tā arī jāvadās:) Darbieniekam ejot atvaļinājumā jāizmaksā tikai atvaļinājuma nauda, ja vien tas datums nesakrīt ar algas izmaksas datumu;)
69.pants. Darba samaksas izmaksas laiks
(4) Samaksu par atvaļinājuma laiku un darba samaksu par līdz atvaļinājumam nostrādāto laiku izmaksā ne vēlāk kā vienu dienu pirms atvaļinājuma.
Контрольные опять решаем?
Frog- kļūda reģistrējoties. Uztraukumam nav pamata. Esmu pilnīgs iesācējs grāmatvedības jomā! Pēc izglītības man ir cita specialitāte. Tā kā mācos lēnām, bet pamatīgi!
Тогда наберите в поиске искомое слово и учитесь на здоровье:);)
Re, neesmu vairs nekāds revidents vai auditors. Ui, man līdz tam vēl tālu! Okey- jālasa likumi- skaidrs! bet šis forums gan ir labs- tik daudz palīdzīgu cilvēku!! Prieks! Lai Jums visiem veicas!:)
Про отпуска уже плешь проели.Целое лето. Смотрите по поиску.
Ir cilvēki, kuri tikai tagad iet atvaļinājumā- tā kā....
Labi- paldies! Iešu rakties pa meklētāju!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения