Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Palīdziet
Laba dieniņa!Galīgi nesaprotu kā iegrāmatot,lūdzu palīdziet.:)
Es mēneša beigās pārskaitu summu 933.32 un ielieku to no bankas kontā 5310,tālāk man atgriež naudu cita mēneša sākumā un es aizskaitu atpakaļ pēc divām dienām,kā man iegrāmatot šo pakalpojumu?????Kādi ir grāmatojuma konti,sviests man paliek virsgrāmatā šī summa:)Paldies.
Ответы (4)
Mēģiniet rakstīt sakarīgāk.
Nedomāju, ka Jūs neprotat iegrāmatot saņemšanu un pārskaitīšanu.
Tādēļ jautājums ir par kaut ko citu.
LLL
Es mēneša beigās pārskaitu summu 933.32 un ielieku to no bankas kontā 5310: Kāpēc Jūs pārskaitāt? Jūs esat parādā vai tas ir avanss>>>?????
D 5310 vai 2190 avanss K 2620
"tālāk man atgriež naudu cita mēneša sākumā .." Kāpēc atgriež? Nepareizi pārskaitīts vai atteicāties no preces un atgriež avansu?
D 2620 K 2190 (atgriezts avanss) vai 5.grupa(nav īst skaidrs, kāpēc atgrieza naudu?)
"...un es aizskaitu atpakaļ pēc divām dienām" .. Kāpēc atkal aizskaitījāt? Vai iepriekš skaitījāt uz nepareizo kontu??
SIA sniedz pakalpojumu un izraksta rēķinu ar 29.datumu,es pārskaitu 1.datumā tādēļ aiziet uz 5310 kontu,bet konta Nr mainās un atsūta atpakaļ tādēļ skaitu otreiz,kā iegrāmatot,sakarīgāk vairs nevaru paskaidrot.tasnav avanss,tā ir maksa par pakalpojumu.
saņemts rēķins
D 7170
D 57XX
K 5310
samaksāts
D 5310
K 2620
nepareizs konts atskaitīta summa atpakaļ
D 2620
K 5310
pārskaitīts uz pareizo kontu
D 5310
K 2620
varētu izmantot arī kādu citas 5.grupaskontu nepareizi pārskaitītām summām.
Закрыть
Краткое описание нарушения