Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Grāmatvedis dekrētā К списку тем

Grāmatvedis dekrētā
Maza uzņēmuma grāmatvedis iet dekrētā. Nu protams uz gadu, lai nezaudētu māmiņalgu. Vai drīkst noformēt, ka viņa darbu tai laikā veic uzņēmuma vadītājs. Kā ar gada pārskatiem, atskaitēm?
Lile
Lile 21.10.2005 14:53
94 сообщения на сайте

Ответы (10)

Ja tas ir SIA . Tad nevar .
Rohan
Rohan 21.10.2005 14:58
497 сообщений на сайте
A kā tad lai izlīdzas. Vai tiešām darbā jāpieņem jauns darbinieks, tikai uz 1 gadu?
Lile
Lile 21.10.2005 15:00
94 сообщения на сайте
Ja uzņemuma strāda tikai direkrors un gramatv. tad ja .
Rohan
Rohan 21.10.2005 15:02
497 сообщений на сайте
Ja grāmatvedis pats grib turpināt strādāt, tad var arī noformēt kādu " falšu" līgumu ar kādu firmu par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu {ja ir tāda iespēja šādu firmu " sadabūt" )
Jaane
Jaane 21.10.2005 15:08
63 сообщения на сайте
Nē nu protams, ka ir citi darbinieki, bet vai tad piemēram frizieri vai administratoru var ielikt darbā par grāmatvedi, tikai tāpēc, lai viņš tur būtu. Tas taču smieklīgi! Kaut gan mūsu likumdošana vispār ir bēdīgi smieklīga!

Nu paldies. Skaidrs ir, ka nevar un viss.
Lile
Lile 21.10.2005 15:09
94 сообщения на сайте
Man šķiet, ka direktors var pildīt arī grāmatveža pienākumus, cits jautājums ir, ka grāmatvedis un kasieris nevar būt viena persona. Bet varbūt es kļūdos!
Mdaina
Mdaina 21.10.2005 15:09
250 сообщений на сайте
Var jau arī kādu falšu grāmatvedi starp draugiem sameklēt. Lai uz papīra skaitās, bet nu darbu protams darīs ... nu paši saprotat...
Lile
Lile 21.10.2005 15:11
94 сообщения на сайте
Un tā jau nereti notiek arī...... pati jau 2.gaduveicu grāmatveža pienākumus kādā nelielā firmā, kur pa grāmatvedi nokārtota uzņēmuma īpašnieka sieva........ es " ražoju" atskaites u.t.t un protams saņemu algu, bet īstā grāmatvede ir viņa ( tas nekas ka pilnīgi bez saprašanas par grāmatvedību )
Jaane
Jaane 21.10.2005 15:15
63 сообщения на сайте
gadījumi ir visādi, bet izlasot virsrakstu man palika jautri, jo esmu grāmatvedis šī vārda tiešākajā nozīmē , jo esmu vīrietis un diemžēl man nav no dabas dots aiziet dekrētā:)))
Aivareno
Aivareno 21.10.2005 15:26
6641 сообщение на сайте
Nu Aivareno, piesējies gan!!!:)
Lile
Lile 21.10.2005 15:34
94 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.