Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Grāmatvedis dekrētā К списку тем
Ответы (10)
Ja grāmatvedis pats grib turpināt strādāt, tad var arī noformēt kādu " falšu" līgumu ar kādu firmu par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu {ja ir tāda iespēja šādu firmu " sadabūt" )
Jaane 21.10.2005 15:08
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Nē nu protams, ka ir citi darbinieki, bet vai tad piemēram frizieri vai administratoru var ielikt darbā par grāmatvedi, tikai tāpēc, lai viņš tur būtu. Tas taču smieklīgi! Kaut gan mūsu likumdošana vispār ir bēdīgi smieklīga!
Nu paldies. Skaidrs ir, ka nevar un viss.
Nu paldies. Skaidrs ir, ka nevar un viss.
Man šķiet, ka direktors var pildīt arī grāmatveža pienākumus, cits jautājums ir, ka grāmatvedis un kasieris nevar būt viena persona. Bet varbūt es kļūdos!
Mdaina 21.10.2005 15:09
250 сообщений на сайте
250 сообщений на сайте
Var jau arī kādu falšu grāmatvedi starp draugiem sameklēt. Lai uz papīra skaitās, bet nu darbu protams darīs ... nu paši saprotat...
Un tā jau nereti notiek arī...... pati jau 2.gaduveicu grāmatveža pienākumus kādā nelielā firmā, kur pa grāmatvedi nokārtota uzņēmuma īpašnieka sieva........ es " ražoju" atskaites u.t.t un protams saņemu algu, bet īstā grāmatvede ir viņa ( tas nekas ka pilnīgi bez saprašanas par grāmatvedību )
Jaane 21.10.2005 15:15
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
gadījumi ir visādi, bet izlasot virsrakstu man palika jautri, jo esmu grāmatvedis šī vārda tiešākajā nozīmē , jo esmu vīrietis un diemžēl man nav no dabas dots aiziet dekrētā:)))
Aivareno 21.10.2005 15:26
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть