Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
darba vietu skaits К списку тем
Causis 30.10.2005 00:39
226 сообщений на сайте
226 сообщений на сайте
Ответы (6)
У человека может быть сколько угодно рабочих мест. А о том, что он работает еще где-нибудь, на других рабочих местах могут и не знать.
bet kā VID uz to reaģē? ja trīs darbavietas skaitās oficiāli, kā pareizi formēties?
Causis 30.10.2005 09:06
226 сообщений на сайте
226 сообщений на сайте
Manuprāt arī VID sevišķi neinteresē cik darba vietās strādā. Ka tik maksā oficiāli nodokļus.Formēties kā parsti - darba līgums u.c....
visas darba vietas vr stradat 8 h diena?
Causis 30.10.2005 09:29
226 сообщений на сайте
226 сообщений на сайте
Tā kā uz VID darba laika tabulas nav jāsūta , bet tikai alga tad kam interesē stundu skaits. Faktiski jau neviens visas 8 stundas trīs darba vietās gan nez vai varētu strādāt. Ja nu vienīgi vēl naktīs par sargu , kurš var gulēt.Var noteikt tikai dažas stundas darba un maksāt algu lielāku. Varianti ir dažādi.Bet no malas nez vai tas kādu interesēs.Ja nu vienīgi kādā darba vietā alga būs mazāka par noteikto minimumu , tad VID var interesēties kāpēc tā un atbilde - strādā mazāku stundu skaitu . Bet ja 80 , - un vairāk vispār tas nevienu neinteresēs.
Я еще ни разу не слышала про встречную проверку на предмет того, сколько часов в табеле на каждом рабочем месте. Ставьте так, как Вам нужно. ВИД интересует только правильность начисления налогов.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть