Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

atvaļinājuma kompensācija К списку тем

atvaļinājuma kompensācija
Es esmu nesen sākusi strādāt par grāmatvedi un tagad darbinieks iet prom no darba, un es nezinu, vai ir jāizmaksā kompensācija par atvaļinājumu, ja šis darbinieks ir sācis strādāt 2003.g 1.janvāri. 2003.g jūnijā un jūlijā bija atvaļinājums, tad 2004.g jūlijā un šogad arī jūlijā
Kristinite
Kristinite 31.10.2005 10:38
72 сообщения на сайте

Ответы (2)

Jāsāk skatīties no darba attiecību sākuma par kādu periodu atvaļinājums izmantots. Tad redzēsiet vai ir vēl neizmantots atvalinājums. Mēs visus atvaļinājuma izmantošanas periodus reģistrējam 'Darba ņēmēju uzsk.kartītē , tad ir vienkārši visu saprast.
Ilma
Ilma 31.10.2005 10:42
30495 сообщений на сайте
Par katru pilnu gadu pienākās 28 dienas atvaļinājums (20 dd). Saskaitiet cik dienas pienākās no 01.01.2003 līdz atbrīvošanās dienai un cik viņš dienas ir izmantojis, par neizmantotajām aprēķināsiet kompensāciju. Ja viņš ir izmantojis vairāk nekā pienāktos var taisīt pārrēķinu un ieturēt pārmaksāto summu.
Lienebe
Lienebe 31.10.2005 10:47
2527 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.