Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

PVN deklarāciju labojumi К списку тем

PVN deklarāciju labojumi
Man vajag nomainīt 8 PVN deklarācijas, iepriekšējā grāmatvede bija nodevusi tikai kaut kā, bet šefs baidās, ka,ja nodošu tik daudz atskaites uzreiz, VID būs klāt kā likts. Bet, ja mainīšot tad kad nodod bilanci, tad neviens nepievērsīšot uzmanību.Vai tas varētu būt tiesa?
Vijole
Vijole 04.11.2005 11:55
71 сообщение на сайте

Ответы (3)

Kas Jums mainās priekšnodoklis vai realizācija, ja priekšnodoklis tad var mainīt ar pēdējā mēneša dekleraciju, bet ja realizācija, tad gan katru mēnesi, VID nenāk dēļ tā ka maina deklerācijas, kaut vai 12
Dluk
Dluk 04.11.2005 12:10
396 сообщений на сайте
Mēģiniet nodot tekošā mēneša atskaitei klāt papildus iepriekšējā 1 mēn.PVN deklarāciju.
Ljona
Ljona 04.11.2005 12:11
5 сообщений на сайте
Paldies par padomu.
Vijole
Vijole 04.11.2005 12:22
71 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.