Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

IU - ziņojums par darba ņēmējiem К списку тем

IU - ziņojums par darba ņēmējiem
Sveiki!

IU dibināts dikti sen bija pārtraucis savu darbību, tagad uzraksta paziņojumu, ka darbību atsāk. Darbojas pagaidām tikai pats īpašnieks. Vai jāsniedz Ziņas par darba ņēmējiem par īpašnieku, ar dienu kad darbība atsākta???
Veetrasputne
Veetrasputne 07.11.2005 11:13
206 сообщений на сайте

Ответы (4)

А разве сейчас есть еще ИУ? ВЫ в комерческом регистре перерегистрировались?
Amuil
Amuil 07.11.2005 11:19
26356 сообщений на сайте
Tā kā darbības pārtraukšanas laikā parasti ir jāiesniedz visas atskaites ar 0 , tad arī šajā laikā bija jāiesniedz atskaite 3.pielikums, kur visu laiku uzrādījās IU īpašnieks ar 0.Lasīju , ka arī , ja IU pārtrauc savu darbību , nav jādod Ziņojums par darbinieku kustību kā atbrīvots IU īpašnieks. Tātad , ja bija nodots paziņojums , ka viņš ir atbrīvots , tad tagad jādod , ka ir pieņemts. Bet pareizi būtu bijis , ja tāds ziņojums nav nodots un tagad nav jāraksta par pieņemšanu.
Ilma
Ilma 07.11.2005 11:19
30495 сообщений на сайте
Bija noteikti kritēriji , pie kuriem IU varēja nepārreģistrēties.Tas laikam bija apgrozījums un strādājošo skaits . Bet precīzi var kritērijus apskatīties www.ur.gov.lv
Ilma
Ilma 07.11.2005 11:21
30495 сообщений на сайте
Amuil: nebija obligāti visiem jāpārreģistrējas - mazāk kā pieci darbinieki , gada apgrozījuma vispār nav, viņam darbība nenotika. Tagad atsākot darbību viņš jau iesniedza UR dokuemntus reorganizācijai uz SIA, bet tas vilksies kādus apuveni 4 mēnešus.

Ilma: tas bija tik sen, kad viņš pārtrauca darbību - nekādi dokumenti viņam nav saglabājušies... Man jau šķiet, ka nav jāsniedz šī atskaite... Nezinu - zvanīšu uz VID.
Veetrasputne
Veetrasputne 07.11.2005 12:14
206 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.