Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Čeki un informācija tajos. К списку тем
Ответы (7)
Tādā gadījumā iesaku - izmantojiet kopējamo aparātu. Tā kopija noteikti saglabāsies labāk.;)

Liepupe 09.11.2005 22:51
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jā ar termopapīru šī problēma pastāv.Arī es ieteiktu kopiju.Jopar visu atbild uzņēmuma vadītājs.Godīgi sakot es vienmēr cenšos iepirkties veikalos , kur nav šī termopapīra.Bet ne vienmēr sanāk:)

Aivareno 10.11.2005 08:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ja ir iespējams, es parasti lūdzu vēl atnest kvīti, un pašu čeku nokopēju.

Bima 10.11.2005 10:18
722 сообщения на сайте
722 сообщения на сайте
ļoti interesanti par šiem čekiem mums stāstīja seminārā lektore no valsts arhīva.izrādās, ka šie čeki reaģē ar pildspalvu tinti un ja Jūs izdarāt uz tiem atzīmes ar pildspalvu, tad viņi pēc laika izdziest, kā arī ja tie ir tiešā saskarē ar tinti aprakstītām lapām. tadēļ lai tie ilgāk saglabātos nevajadzētu tieši uz tiem izdarīt atzīmes.

Indrina 10.11.2005 11:46
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
tas esot tieši tintes ietekmē.

Indrina 10.11.2005 11:47
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Šausmas! Es tam nebiju pievērsusi uzmanību - skrienu pārskatīt čekus - var būt ka tur vairs nav ko lasīt

Frezy 10.11.2005 12:06
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть