Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Neapmaksata PPR К списку тем

Neapmaksata PPR
Labdien,

sakiet ludzu, jo varbut kadam ir bijusi shada situacija, ka prece ir piegadata, pavadzime izrakstita un protams prece jau ir pardota talak, bet...

PAVADZIME nav apmaksata un netiks apmaksata?

Ka Jus to noformejat????
Sindija
Sindija 11.11.2005 11:39
988 сообщений на сайте

Ответы (41)

Nu liels paldies pilnigi visiem un ipashi Albinai, Amuil un Tt7!!! Prece tika iegadata ar pavadzimi un iegramatota (D7110,D5721 un K5310),

bet , kad pardeva ar musu pavadzimi, tad (D2310,K6110 un K5721). Te viss ir O.K., jo PVN budzeta ir samaksats, bet problema MAN radas tamdel- ka nemaku ielikt jeb iegramatot priekshieku IDEJU!!!

Vins saka: es vinam nemaksashu un tas priekshnieks saka- o.k.! Viss kartiba, bet mans priekshnieks saka, ka shito nevaram uz gada beigam atstat bilance ka kreditora paradu (t.i. K5310)! Nu luk- ko, lai daru?

PALDIES visiem par ieteikumu uzrakstit salidzinashanas aktu - priekshnieks jau tam piekrita!

Tad es sho kreditoru paradu pargramatoshu uz 8 (parejie ienemumi), bet nelikshu ka arkartas, jo man kontu plana nebija cita konta, bet es to ieviesishu, jo tik un ta vel stradaju ar EXCEL un kontu planu varu mierigi pamainit!

PALDIES, PALDIES, PALDIES- GUDRAS GALVAS!!!!!
Sindija
Sindija 11.11.2005 16:38
988 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.