Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Z/S pārreģistrācija uz SIA К списку тем

Z/S pārreģistrācija uz SIA
Z/S janvārī pārreģistrējās uz SIA.Kā būs jāiesniedz gada pārskats?Z/S arī bija UIN maksātāja.Jātaisa slēguma bilance un sākuma bilance,esmu nesaprašanā!!!! īpašnieks pārejot uz SIA grib no pamatlīdzekļu sastāva izslēgt māju kurā pats dzīvo,jo tā saimn.darbībā netiek izmantota,tā drīkst?Palīdzie lūdzu ar padomu.
Merilda
Merilda 12.11.2005 12:04
21 сообщение на сайте

Ответы (2)

Man būs tagad tā, ka Z/S kļūs par UIN maksātāju. tad, cik saprotu vienkārši ienesīšu bilancē inventarizācijas datus. Bet es zvanīju par pārveidošanu par SIA- tad tas esot cits uzņēmums un tad jau ieguldītos pamatlīdzekļus statūtos nosaka.Liekatpamatlīdzekļos, ko uzskatāt par vajadzīgu.Tikai mantiskais ieguldījums nedrīst būt vairāk kā puse no ieguldāmā pamatkapitāla.Pārējais jāiegulda naudā, jāiemaksā gada laikā. tā kā māju šai gadījumā arī nebūtu lietderīgi ieguldīt, es domāju.Par bilancēm- protams tev būs slēguma, jo Z/S likvidējas un sākuma, jo ir jauns SIA.
Velta50
Velta50 12.11.2005 13:02
280 сообщений на сайте
Arī man šogad radās jauns SIA no ZS.JaunaisSIA no ZS pārņēma tikai to, ko tam vajadzēja.Piemēram, preces veikalā.Un ZS kļuva par kreditoru, kamēr beigsies saistības.Pārreģistrējoties ieteica nesaistīties ar ZS reorganizējot ti, bet veidot pilnīgi jaunu SIA ar savu pamatkapitālu, un tā mēs kļuvām divas juridiskas personas.Arī ZS ir lauku māja un praktiski bez tirdzniecības,kas nodalījās, saimnieciskā darbība nenotiek.Tādēļ VID uzrakstījām vēstuli,ka ZS saimniecisko darbību pārtrauc uz laiku,iespējams,ka nekas tālāk netiks veikts,bet,kamēr saņems naudu par precēm un sava debitora(SIA),tā juridiski pastāvēs.Tā kā īpašnieks domā pareizi,nevajag ēku ņemt uz SIA, ko darīt ar ZS, viņam tālāk jādomā.Gada pārskats būs jāiesniedz katram.
Vijoliite
Vijoliite 14.11.2005 06:14
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.