Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Remonts К списку тем

Remonts
Nepieciešama informācija par remontu.Lūdzu saites internetā.Sienas gruntēšana, krāsošana, grīdas un griesti.Sākšu beidzot strādāt!:)Zinu, ka Cleo ir liela pieredze!
Aivareno
Aivareno 13.11.2005 21:28
6641 сообщение на сайте

Ответы (29)

Paldies,Cleo!Meistarus jau esmu atradis.Vismazman pastāstīja izcenojumus un aprunājamies, ka labāk remontēt.Tagad mēru un rēķinu cik man izmaksās istabas remonts, gadījumā, ja ņemšu meistarus.
Aivareno
Aivareno 14.11.2005 19:38
6641 сообщение на сайте
tad jau pastāstīsi cik izmaksāja.
Cleo
Cleo 14.11.2005 19:41
19234 сообщения на сайте
Izcenojumi sekojoši:Špaktelēšana 0.60 kv.m.;Gruntēšana 0.30 kv.m. Durvju nomaiņa 15.00 Ls;Stūrīšu uzlikšana - 1.00Ls tekošais metrs;Rozešu nomaiņa - 5 Ls par rozeti. Grīdlīstes uzlikšana - 1 Ls tekošais metrs.Kopā summa ne pa jokam.Tagaddomāju......
Aivareno
Aivareno 14.11.2005 22:21
6641 сообщение на сайте
Qwert
Qwert 15.11.2005 07:52
885 сообщений на сайте
nogruntēt noteikti vari pats, ar špaktelēšanu grūtāk, tur nu ir jāpiešaujas, bet nav neizdarāms (tikai pēc tam ar smilšpapīru jālīdzina tas špaktelējums, tas ir visai nogurdinoši un putekļaini, pēc tam var nākties špaktelēt otreiz), durvju maiņu gan manuprāt labāk uzticēt profesionāļiem (ka neizkrīt, ja būsi nepareizi ielicis), stūrīšu uzlikšana - tie domāti metāla stūri laikam (labāk uzticēt spečukam), redzēju kā liek, it kā no malas nav sarežģīti, bet pašai nesanāktu. Elektrībai vispār klāt neķertos. Grīdlīstes gan var pats uzlikt, tur nu nekā sarežģīta nav.
Cleo
Cleo 15.11.2005 08:02
19234 сообщения на сайте
Vēl aicināšu vēl kādu meistaru, lai novērtē darāmo tajā istabā.Gribu salīdzināt.Jo summa sanāca ap 400 Ls ieskaitot pilnīgi visu.Gandurvis, gan darbu , gan materiālus.Neskaitiju krāsošanu, vēl arī gruntēšanu varētu noņemt.Grīdlīstes arī.
Aivareno
Aivareno 15.11.2005 09:53
6641 сообщение на сайте
Qwert, nesaprotu , kas ir te tāds smieklīgs.
Aivareno
Aivareno 15.11.2005 09:54
6641 сообщение на сайте
Aivareno, pilnīgi normāla summa, man viesistabā darbs 300 latu - griesti (reģispsis ar iebūvētajām lampiņā) tātad arī jauni elektrības vadi tiek vilkti, vēl klā jaunas 5 el.ligzdasun klāt vēl viens el.slēdzis + to pārvietošana zemāk pēc Euro standartiem, griestu špaktelēšana + krāsošana, sienu līdzināšana + tapešu līmēšana.

grīdu klāsim paši un grīdlīstes liksim arī paši.
Cleo
Cleo 15.11.2005 12:49
19234 сообщения на сайте
Es jau nesaku ka, summa nenormāla.Tikai gribu dzirdēt vēl kādu viedokli.Viensviedoklis ir tikai vienas viedoklis!
Aivareno
Aivareno 15.11.2005 13:11
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.