Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Pārdots alkohols nepilngadīgajam К списку тем
Nailo 16.11.2005 18:14
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Ответы (48)
Aivars007, замечательно, что у Вас с детьми все в порядке. Но поскольку все мы живем не на необитаемом острове, а в обществе, то нельзя забывать, что и оно (общество) влияет и на нас и на наших детей и не всегда в лучшую сторону.
Esk & Irena22
Abām Jums ir taisnība. Es jau saku to pašu. Sabiedrība, kurā mēs visi, arī mūsu bērni, dzīvojam, ir tāda, kāda tā ir. Ne ko pielikt, ne ko atņemt.
Lai Jums, dāmas, jauka diena! Neaizmirstiet šodien visus Andrus un Andrejus - tēvus, vīrus, brāļus, dēlus un mīļākos apsveikt vārda dienā!
Abām Jums ir taisnība. Es jau saku to pašu. Sabiedrība, kurā mēs visi, arī mūsu bērni, dzīvojam, ir tāda, kāda tā ir. Ne ko pielikt, ne ko atņemt.
Lai Jums, dāmas, jauka diena! Neaizmirstiet šodien visus Andrus un Andrejus - tēvus, vīrus, brāļus, dēlus un mīļākos apsveikt vārda dienā!
Jūs, Aivars007,neziniet lietas patiesos apstākļus, kaut gan, domājat varbūt arī pareizi.Nocilvēcības viedokļa,gribu palīdzēt pārdevējai, jo, viņai arī mājās aug divi bērni, kuri grib ēst un varbūt arī kaut ko apģērbt?Šī darba vieta viņai ir pirmā mūžā,kļūdīties ir cilvēcīgi(diemžēl).Es nekādi neatbalstu viņas rīcību,bet...Ir taču Ziemassvētku laiks!Gribētos, lai šajā laikā pasaulē būtu par vienu nelaimīgu cilvēku mazāk.Es domāju, ka viņa šo savu kļūdu atcerēsies visu mūžu tāpat.protams, vienkāršāk būtu šo cilvēku atbrīvot no darba, bet, vai cilvēcīgi?
Nailo 30.11.2005 21:54
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Varat mani vēlreiz nosodīt, taču tas, ka viņai pašai ir divi bērni, šoreiz ir vainu pastiprinoši nevis vainu mīkstinoši apstākļi.
Manis pēc jūs varat viņai par to vēl prēmiju piešķirt - nezinu apstākļus, kā jūs rakstāt, un arī negribu tos zināt. Nav jau izslēgts, ka apgrozījuma palielināšanas dēļ jāpārdod viss un visiem, kā lai es to zinu.
Es tikai moralizēju, neņemiet ļaunā, lūdzu. Tāds ir mans viedoklis, par viedokli parasti netiesā. Viss, ko varu pateikt sev par attaisnojumu. Līdz Ziemassvētkiem gan vēl patālu, ja kas.
Manis pēc jūs varat viņai par to vēl prēmiju piešķirt - nezinu apstākļus, kā jūs rakstāt, un arī negribu tos zināt. Nav jau izslēgts, ka apgrozījuma palielināšanas dēļ jāpārdod viss un visiem, kā lai es to zinu.
Es tikai moralizēju, neņemiet ļaunā, lūdzu. Tāds ir mans viedoklis, par viedokli parasti netiesā. Viss, ko varu pateikt sev par attaisnojumu. Līdz Ziemassvētkiem gan vēl patālu, ja kas.
Neviens jūs netiesā,Aivar007.Tieši tā, katram savs viedoklis, arī man.Tomēr, šis nav tas gadījums, ka apgrozījuma palielināšanas dēļ jāpārdod viss un visiem.Vēlreiz uzsveru, ka mēs savā uzņēmumā cīnāmies par to,lai nepārdotu nepilngadīgajiem ne alkoholu, ne cigaretes, bet, grūti paredzēt cita cilvēka rīcību,turklāt vēl pieredzes trūkums.Un vēl,lietas apstākļus sarežģī tas, ka šis cilvēks ir mana mazā māsiņa...nu, nevaru es viņai nodarīt pāri,kaut, dusmīga jau biju ļoti.Viņa visu saprata,un atcerēsies to visu mūžu, vismaz, es tā domāju.Un, kaut gan līdz Ziemassvētkiem patālu, tomēr, Aivar007,novēlu jums gaišu šo gaidīšanas laiku!
Nailo 01.12.2005 22:10
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть