Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Pavaddokumenti - piegāde ES К списку тем

Pavaddokumenti - piegāde ES
Kādi apstiprinoši pavaddokumenti ir nepieciešami nodokļa 0% likmes piemērošanai preču piegādei ES?
Veidi
Veidi 22.11.2005 16:06
29 сообщений на сайте

Ответы (5)

Rēķins un transporta dokumenti , kuri apliecina ka prece ir izvesta no Latvijas.
Amuil
Amuil 22.11.2005 16:09
26356 сообщений на сайте
Ja izved pircējs, tad var paši noformēt transporta pavadzīmi brīvā formā par pamatu ņemot CMR. Galvenais ir pircēja paraksts, ka viņš preci ir saņēmis attiecīgajā ES valstī.
Inm
Inm 22.11.2005 16:12
197 сообщений на сайте
Vai ir nepieciešami transporta pavaddokumentu oriģināli?
Veidi
Veidi 22.11.2005 16:20
29 сообщений на сайте
Protams. Vēlams, lai gan Jums gan pircējam būtu katram pa oriģinālam ar visiem parakstiem/zīmogiem utt.
Inm
Inm 22.11.2005 16:21
197 сообщений на сайте
1.Invoice( reķins), kurā jābūt norādītiem visiem rekvizītiem, kā noformējot PVN rēķinu. Arī atsaucei uz 0% likmi- PVN lik.28.panta1.daļas 1;2 punkts)

2.Transportēšanas pavadzīme CMR. Ja ved no uzņ. ražotnes līdz ostai, tad mēs rakstām dzelteno PPR kā produkcijas pārvietošana.

Ļoti labi būtu, ja preces saņēmējs atsūta atpakaļ CMR ar zīmogu, ka prece ir saņemta. Likumā tas ir noteikts, bet reāli tas sagādā grūtības, jo ne vienmēr tas tiek darīt no saņēmēja puses.
Mazamazina
Mazamazina 22.11.2005 16:57
264 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.